Okuyacağım kitabı seçme konusunda inanılmaz kararsız bir insan oluyorum.
Bu yüzden 10 dakika önce kendimi çok sıkıcı bulduğumu söyleyip küstüm😒

Okuyacağım kitabı seçme konusunda inanılmaz kararsız bir insan oluyorum.
Bu yüzden 10 dakika önce kendimi çok sıkıcı bulduğumu söyleyip küstüm😒

Ben hayatımda kararsızlık yaşamıyorum pek yani benim için karar vermek kolaydır çünkü hem mantığımı hem de duygularımı kullanıyorum ve benim için hangi karar daha iyiyse onu seçiyorum. bazen tabi ki de birbirine çok yakın iki karar alırken kararsız kaldığım durumlar oluyor o zaman da daha çok ben zamana bırakmayı tercih ediyorum çünkü zamana bıraktığım zaman zaten kafam da bazı şeyler netleşmiş oluyor benim bu da karar vermeme yardımcı oluyor ama ne olursa olsun kimseden yardım almam bu konuda çünkü benim hayatım olduğu için kararları ben veriyorum her zaman için.. sadece bilmediğim konularda tavsiye alırım öğrenmek için o kadar.
Inan yalnız değilsin kesinlikle bende kitap seçerken çok zorlanıyorum hatta bazen yeni bir kitap bulduğum da elimde okuduğum başka bir kitap varsa diğer dikkatimi çeken kitabı düşünmeden edemiyorum 🤭 yeni bitirdiğim "intihar kulübü" adlı kitabı önere bilirim...
Önermek ve önermemek arasında bir yerlerdeyim. 🤭Ben okurken biraz zorlandım. Sanırım konunun işleniş şekli ile ilgili bana biraz kopuk kopuk geldi. Kitapta üç hikaye var hepsi birbirine bağlanıyor. Ben biraz bahsedeyim sen karar ver 🌼 Kitabın dili anlaşılır ve sadeydi. Okurken zorlanmadım o yüzden beni yoran sanırım konunun anlatılış biçimiydi. Üç hikaye yerine birleşmiş tek bir hikaye sanırım daha iyi olabilirdi. Kitabın ana konusu Prens Florizel ile sırdaşı Albay Geraldin'in hayattan bıkmış kişilerin hayatlarına son vermek üzere toplandıkları kulübe katılması ile başlayan maceraları konu ediniyor. Aman dikkat maça ası gelen kişi sinek ası gelen kişi tarafından öldürülür.
Sevdiğim birkaç alıntı ile bitiriyorum. Dünya üzerinde hiçbir şey söz verilmiş bir itaat kadar edilgen ya da söz veren kişinin kendini mahkum ettiği şartlar kadar baskıcı olamaz.
İyi ve kötü, birer canavardır. Hayatta kaderden başka hiçbir şey gerçek değildir.
Insana sorunları olduğundan daha kara görünür. Böyle işte 😃
Rica ederiim senin ellerine sağlık asıl
üç kitaptan size şeytanın çırağı'yla başlamanızı öneririm.
kararsızlık yaşadığım yer ise kendim hakkımda düşüncelerim oluyor.
Benimde aklımda o var
Cevap
4Cevap
Bugün ne yiyeceğim
Pilav bir insan olsa avrupa insan hakları mahkemesine başvuru yapardı
neredeyse her konuda
Kitap okumayı sevmem
Hoşuma giden şeyi alırım
Kararsız olmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?