Kişilik & Karakter 1 ay En çok hangi konuda kararsız kalıyorsunuz? igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 #donducakss En çok hangi konuda kararsız kalıyorsunuz? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 99 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı. Kararsızlık yaşamam ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 1 ay uyumak istiyorum ama bi taratan da müzik dinlemek istiyorum ikisinin arasında kalınca çıldırıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 601 görüş paylaştı. Hayatımda çok önemli olduğunu düşündüğüm bazı durumlarda. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı. Kararsız bir yapım yok genelde netimdir ama şu sıralar iş konusunda bir kararsızlık yaşıyorum 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Para mevzularında. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,7b görüş paylaştı. Hiç bir konuda zararsız kalmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 51 , eig 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b görüş paylaştı. Pek kararsız kaldığım birsey yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,3b görüş paylaştı. Pahalı bir şey aldığımda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 449 görüş paylaştı. Kararsız kalmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 716 görüş paylaştı. Bir çok şeyde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
PickupArtst Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 97% 1 ay Her konuda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Her konuda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Kararsızlık yaşamam ben
uyumak istiyorum ama bi taratan da müzik dinlemek istiyorum ikisinin arasında kalınca çıldırıyorum
Hayatımda çok önemli olduğunu düşündüğüm bazı durumlarda.
Kararsız bir yapım yok genelde netimdir ama şu sıralar iş konusunda bir kararsızlık yaşıyorum 😊
Para mevzularında.
Hiç bir konuda zararsız kalmıyorum
Pek kararsız kaldığım birsey yok
Pahalı bir şey aldığımda
Kararsız kalmam.
Bir çok şeyde
Her konuda
Her konuda