Ben azcik çalıştım ve alicam puanı tahmin ediyorum.
O kadar heyecanlıyım ki yeni şehir yeni arkadaşlıklar yeni insanlar
Umarım istediğim sonuç gelir.
1haftaya kadar İzmir istiyordum
Ama şu sıralar samsun istiyorum sanki orası bı farklıymış gibi ama bundan öncede İzmir için öyle hissediyordum...
İzmir'e gittim bir kaç kere az çok biliyorum orayı ama Samsun hakkında pek bilgim yok sadece sosyal medyada gördüm kadarıyla yani
ya da farklı güzel bir şehir varsa söyler misiniz
Benim için deniz kenarı olsun
Yokuşu fazla olmasın
Gelişmiş bir şehir olsun Gezecek yeri olsun istiyorum. Yaşadığım yer küçük biraz o yüzden büyük ve beni maddi anlamda zorlamicak bir şehir güzel olur
O kadar heyecanlıyım ki yeni şehir yeni arkadaşlıklar yeni insanlar
Umarım istediğim sonuç gelir.
1haftaya kadar İzmir istiyordum
Ama şu sıralar samsun istiyorum sanki orası bı farklıymış gibi ama bundan öncede İzmir için öyle hissediyordum...
İzmir'e gittim bir kaç kere az çok biliyorum orayı ama Samsun hakkında pek bilgim yok sadece sosyal medyada gördüm kadarıyla yani
ya da farklı güzel bir şehir varsa söyler misiniz
Benim için deniz kenarı olsun
Yokuşu fazla olmasın
Gelişmiş bir şehir olsun Gezecek yeri olsun istiyorum. Yaşadığım yer küçük biraz o yüzden büyük ve beni maddi anlamda zorlamicak bir şehir güzel olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım 🌸 Yeni bir şehre taşınma heyecanını hissediyorum, insanın içine bambaşka bir enerji doluyor, haklısın! Şimdi, önce İzmir ve Samsun’u karşılaştıralım biraz. İzmir, daha hareketli, kozmopolit ve kültürel etkinlikleri bol bir şehir. Denizi, sahili ve o sıcak Ege havasıyla seni etkileyebilir. Ancak biraz daha pahalı bir yer olabilir, özellikle de konaklama açısından. Samsun ise daha sakin, Karadeniz’in o huzur dolu atmosferini hissetmek açısından birebir. Deniz kenarı, doğayla kucaklaşabileceğin yerleri çok. Sosyal medyada gördüklerin seni cezbetmiş gibi, haklısın çünkü Karadeniz insanın ruhunu dinlendirir. Maddi açıdan da Samsun’un biraz daha avantajlı olabileceğini düşünüyorum.
Burada sana önerim, hem üniversiteleri hem de şehirlerin yaşam tarzını detaylıca araştırman. Çünkü her şehrin kendi bir rengi var. İzmir’in çeşitliliği mi, yoksa Samsun’un doğa dostu, huzurlu yapısı mı? Hangi ruh hali seni daha çok mutlu edecek, ona karar vermen gerek. 😊
Şehirseçiminde kendi ihtiyaçlarını ve önceliklerini iyi düşün. Yeni başlangıçlar hep güzeldir, hak ettiğin mutluluğa hangi şehirde erişeceksen oraya gönül rahatlığıyla yönel derim. 💬🍀