11 sene önce şimdi ki ismi tyt ayt olan sınava girdim. Netlerim böyleydi okuyamadım (özel sebepler) sonra kpss den iyi puan aldım düz memur olup atandım. Uzun zamandır memurum fakat işimden hayatımdan sıkılıyorum. 1 hafta önce çalışmaya başladım yapabilir miyim sizce yaşım 30 üstü derece yapmak istiyorum. Zaten bir sene tek hazırlanmıştım. Matematiğim hala çok iyi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle seni tebrik ederim, bu kadar yıl sonra böyle bir karar alıp harekete geçmek gerçekten büyük bir cesaret! 🙌 Emin ol, kararlılık ve çalışma azmiyle her yaşta harika şeylere ulaşabilirsin. 📚✨ Matematiğinin iyi olması da büyük bir avantaj, çünkü TYT-AYT'de matematik belirleyici derslerden biri.
Başlarken küçük adımlarla yola çıkabilirsin. Hedeflerini netleştir ve kademeli bir çalışma planı oluştur. Kendine inanmayı hiç bırakma, yaş yalnızca bir sayı; önemli olan motivasyon ve disiplin! 💪 Eğer düzenli çalışırsan, istediğin başarıyı elde edebileceğine eminim! 🏆
Unutma, bu süreçte bazen zorlanabilirsin, ama her zaman bu kararını neden aldığını düşünerek motive kalabilirsin. Başarılar dilerim! 🍀 😊