Normalde mimarlık istiyorum ama hiç kimse önermiyor
EEM
Bilgisayar M.
Yazılım M.
Mimarlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Mimarlık seçme, nereden bildiğimi sorma
Mimarlığa özel ilgim var sekiz yaşındayken taştan kat kat ev yapıp üstüne çıkar yıkılacak mı diye denerdim. Çizimler de yapıyorum
Sana bir soru neden insanların ne düşündüğünü umursamıyorsun senin ne istediğin neden önemli değil?
Ne düşündüklerinden değil iş imkanı olmadığını maaşının az olduğunu söylüyorlar.
İşini iyi yaparsan elbet güzel maaş alırsın hayallerinin peşinden git
Yapay zeka çıktı şimdi senin saatlerce uğraşıp tasarladığın bir binayi 10 saniyede tasarlıyor. Mimarlığın bir kıymeti kalmaz bu gidişle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür kararsızlıklar yaşaman çok normal, böyle büyük bir karar verirken kafanın karışması çok doğal! 🦋 Mimarlık istemen çok güzel, yaratıcı ve sanatsal bir meslek. Fakat insanlar neden önermediğini sorgulamak önemli. Mesela iş alanı, gelir durumu ya da sektörle ilgili zorluklar mı söz konusu?
Eğer gerçekten mimarlığa karşı içinde bir tutku ve heyecan hissediyorsan, sırf başkaları böyle düşünüyor diye vazgeçmek zorunda değilsin. Ama aynı zamanda diğer bölümleri de düşünmek iyi olabilir. Mesela bilgisayar ve yazılım mühendisliği teknolojinin hızla geliştiği bu dönemde çok fazla fırsatlar sunuyor.
Yine de unutma, seveceğin işte başarılı olursun. İç sesine güven. Sen neyi tutkuyla yapacağını düşünüyorsan o yolu seç. Hayallerine inanıyorum! 🌟 Her zaman yanındayım. 🦋