Daha yeni konuşuyorduk kanka dedi?

Merhaba arkadaşlar soruyu kısa tutmaya çalışacağım okuyun lütfen. aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz. Benim bir eski sevgilim vardı biraz kötü ayrıldık ben okul değiştirdim tabi bunlar olalı 8-9 ay oldu. Bana tercih ettiği herkesin gerçek yüzünü görmüş bir sürü olay yaşamış ve beni özlemiş çocuk. Çocuğun en yakın kız arkadaşı (bir zamanlar benimde öyleydi) Bana yazdı ve bir anda 10 yıllık arkadaş samimiyeti oldu aramızda çok güzel şu an ilişkimiz o kızla. Eski sevgilimden de bahsetti, numaramı ondan almış. Çocuk bana yazmayı teklif etmiş. Çocuk beni özlediğini, burada olsaydı sevgili olurdum onunla sende takılırdın demiş hatta. Beni hala güzel bulduğunu falan da söylemiş. Kızla konuşurken zorla çocuğu aramaya ekledi ve bir iki laf ettik ama engelimi kaldırmadı veya yazmadı. Dün gece yazdı ve tatlı bir konu açtı ama aramak için ısrar etti. Bugün aradı konuştuk eski olaylardan falan bahsettik gülüştük eğlendik. Bana karşı çok samimi konuştu flörtöz gibiydi. Ama kanka demeye başladı.. bunu anlayamadım işte. Bende ona kanka falan dedim. Konuşmanın sonunda şimdi gitmem gerek istersen yine ararım konuşuruz öptüm dedi. Biriniz yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım?

Daha yeni konuşuyorduk kanka dedi?