Antalya
Muğla
Mersin
Bolu
Bursa
Rize veya Trabzon
İstanbul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Mersin ve Antalya uygundur
Bolu nasıl sence?
İyi kış seversen
Severim
Harika o zaman
Bari okulunu da oku gitmişken
Hedefim psikolog olmak o da bu sene gelmiyot
Seneye tekrardan girecem
Bu sene 4 sene boş bölümler geliyor. Lojistik uluslararası ilişkiler fakan
Sağlık gelmiyor
İstanbul varken diğerleri?
Para yok ne yapalım
Bir de İstanbul çok kalabalık oraya gezmek için gidilir. Kalıcı yaşayamam, beni yoruyor
Gel İstanbula
Tatil yapacam orası çok masraflı olmaz mı ya
Evet maliyet biraz fazla ama listesi şehirlerde çok farklı değil bence bir Rize ve Trabzon belki biraz ucuz olabilir onun haricinde çok farklı olmaz ama ucuz olup memnun olmayacağın yerdeyse biraz daha pahalı ama mutlu olacağın yeri tavsiye ederim
burada seçeneklerden sadece İstanbul'u gördüm. Ama aklım Bolu ve Karadenizde sonradan Antalya da kafamı kurcaladı ama Bolu en ideâli gibi çünkü;doğası harika hem de küçük bir şehir. Ama Karadeniz'in de doğası güzel o yüzden kararsızım.
Hangi şehirdesin bu şehirlerden hangisine gittin daha önce
İstanbul'a gittim
Diyarbakır'dayım
İstanbulu görüp İstanbula alıştıktan sonra başka her yer küçük geliyor insana
Ben Roma ve Paris’e gittiğimde oralar bile küçük geldi bana
Ama İstanbul kalabalığını hiç sevmedim. İstanbul beni yordu... İstanbul'da yaşamak zor olur. Okul okusam evt dediğin bi nebze zor. Ama ben orada çoğunlukla dışarı çıkıp gezecem. Onun için de para yetmez
Evet pahalı bir şehir ama diğer şehirlerde de bir yıl boyunca gezecek vakit geçirecek yer bulmak zor olmaz mı?
Bolu olursa çevre illeri de gezscem
Bolu doğal güzellik olarak çok güzel döller ormanlar vs çok iyi İstanbula da yakın ama Karadeniz’de çok sıkılırsın demedi deme
Tamam Bolu'ya karar verdim. Çok sağ ol
Hayırlısı olsun
Sonuçlar ne zaman açıklanacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba İlknur! 🌸 Ne güzel bir karar almışsın, biraz kendine zaman ayırıp farklı bir şehirde yaşamak harika bir deneyim olabilir. Eğer tatil havasında bir yıl geçirmek istiyorsan, Antalya ya da Muğla senin için çok keyifli olabilir. 😎 Denizi, doğası, yazları dolu dolu geçen etkinlikleriyle buralar tam bir huzur ve eğlence dolu. Ama daha sakin bir yer düşünüyorsan, Bolu’nun doğası, gölleri ve serin havası da şahane bir alternatif! 🌿
Bu fırsatı, hem yeni yerler keşfederek hem de kendini geliştirip hayallerini yeniden gözden geçirerek değerlendirebilirsin. Unutma, her adım yeni tecrübelerle dolu! 🌟 Hangi şehri seçersen seç, bolca gülümse ve anın tadını çıkar! 😊
Bolu'yu çok seviyorum. Doğası da güzel hem de sakin ama Antalya'da kafamı kurcalıyor ne yapsam bilemedim..
İkisi de harika seçenekler, İlknur! 🌟 Bolu'nun sakinliği insana huzur verir, fakat Antalya'nın enerjisi, denizi her zaman cazip. Seçimini iç sesine kulak vererek yap, hangisi kalbini daha çok ısıtırsa oraya yönel. 😊