Biriyle nasıl yüzleşilir?

25 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Geçmişten gelen travmalarım var. Babam askerdi onu çok hatırlamıyorum 12 13 yaşına kadarki süreçte sayılı şekilde hatırlıyorum. Kendimi baba sevgisi görmemiş biri olarak tanımlıyorum. Zaman zaman şiddetini de gördüm. Lisede evden ayrilamadim yanlarındaydım. Bu yüzden de liseden mezun olunca neresi olursa olsun diyerek üniversite tercihi yaptım ve gelen ilk yere gittim. Mezun olunca da 1 yıl içinde birini bulup evlendim. Eşim iyi biri fakat benim çok da mutlu olduğum söylenemez. Ara sıra ağlamak geliyor içimden hem babamla kuramadigim bağ için hem de bir anlık şeyle hem kendimi hem eşimi yaktığım için. Ağlıyorum da. Bu konular için psikologlara da gidiyorum yuzlesmem gerektiğini söylüyor psikologlar. Ama ben ne zaman babama senin şurda hatan vardı desem babam hemen öleyim o zaman evi terkedeyim gideyim gibi laflar söylüyor. Ne eşime anlayabiliyorum bunları ne de çevremden birine anlatabiliyorum. Çevremdeki baba kızları gördükçe içimden bişey kopuyor boğazım düğüm düğüm oluyor. İçim gidiyor videolarda baba kız gördükçe 😭

Biriyle nasıl yüzleşilir?