Eşim bana destek çıkmıyor. 1,5 yaşında oğlumuz var ve her şey bende çocuk ev işi yemek. Çocuk gerçekten çok yoruyor beni kolay bir çocukta değil oğlum. Ve kavga ettik beni nafaka ödememek için çektiğini itiraf etti. Git çocuğu al senin olsun falan dedi. Sonra da kızgınlıkla söylediğini söyledi🤷🏻♀️ bunlar kızgınlıkla söylenecek şeyler mi ki
ıçinde var demek ki itiraf etti
zaten kavga ettik çünkü pazar günlerini bizimle olmak yerine oyun oynamayı seçiyor ve içki içmeyi. Ama ben neden surat yapmak yerine ona onunla vakit geçirme isteğimin olduğunu söylemiyormuşum demek ki o İstemiyor ki diğerini seçiyor
ve aynı evdeyiz ama ben sanki çocuğunu yalnız büyüten bir kadın gibiyim
çocuk yanına gidiyor çocuğa diyor ki yürü git yürü git annenin yanına ben iyi değilim ya.. ona söyledim çünkü çocuğun seninle vakit geçirmeye ihtiyacı var daha küçük 1,5 yaşında böyle davranarak hiç iyi etmiyorsun. Sinirli asabi biri de ama tüm sorun benim her zaman ki gibi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ayrılmanız lazım
Cocuk yokken yardim ediyor muydu ev isinde falan hic sanmiyorum
Boşan o zaman böyle evlilik olmaz
canım cok talısın takplesşelimmi
Hayır etmiyordu.
Düşündüklerini söylemiş maalesef Durum pek iç açıcı değil İmkân varsa ayrılın Yine de sizin bileceğiniz şey
dedi filozof
Bu ne ise yarıyor evde
Evi geçindiriyormuş maddi olarak
Sadece bumu ne sana be cocuga zaman yok
Önceliği oyun ve içki. Zaman zaman evden dışarıya çıkmamızı dört gözle bekliyor. Bir erkek tek boş gününde neden ailesiyle olmak yerine bunları yapar ki
O kaç yaşında sen kaç kaç yıllık evlisin
Suzin ki ask evliligimi
35 yaşında kazık kadar adam. Fazla değil bir kaç sene oldu
Senin yaş kaç sana olan ilgisi nasil peki
Benden dört yaş büyük işte
Ya ilgisi şöyle nasıl diyim sana ilgi gösterir ama yapacağı bir şey var diyelim ondan önce beni yumuşatmak ister gibi bunu farkettim çoğu zaman. Ve asla bana samimi gelmiyor. Arada bir gelir sarılır ama şöyle bir yapısı var bunları yaptıktan sonra bir şeye sinirlenir ve ben yine dünyanın en kötü kadını olabilirim. Sinir hastası
Yuh yanii yaa ilişkide sadece kendini düşünen biri benliki
Öyle göstermez. Ama evet
O işini görüyor arkasını dönüp uyuyor doğrumu
Değişiyor bazen yine beraber vakit geçiririz bazen de yine oyun oynar
Sadece gece ise yarıyor o zaman bu adam
Sıkıntı büyük senin
Senin durumun gerçekten de zor
Zor valla. Herkes herşeyi sinirle söylesin ondan sonra kızgınlıkla söyledim oh ne güzel.
Severek mi evlendin
Evet
Ama maşallah bende pekte bir duygu bırakmadı gerçek yüzünü ortaya çıkardıkça.
Şimdi ki evliliklerin kaderi böyle sanırım
Üzücü valla insan evlilikten soğuyor
Soğutuyorlar maalesef, biraz kumar gibi evlilik ya hepyek ya da düşeş 😎
Kumardada hep kaybediyorum.
Kumar mı oynuyorsun 😱
Ne alakaya 😂 evlilikte diyorum kaybediyorum
Hımm bende gerçekte sandım 🤭
Sabah iş var uyumam gerek dertleşmek istersen takip edebilirsin
sinirliyken söylenen her söz önceden düşünülmüşdür
Kesinlikle
butun sorunu sana yukluyor seni suculuk duygusuna sokup kafani yedirtcek ve o kadar islerin var iken
Zaten çok iyi becerir manipüle etmeyi herkesi. Zaten demin yanıma geldi işte. İçten dememiş nafaka meselesini sinirle demiş. Bir insan neden sinirle bunu der ki
insan sevdiğine nasil kiyarki seni cok uzuyor demeki
Üzülüyorum tabi ki de
Biz günlerin çocuğunu genelde böyle kötü geçiririz tartışma kavga
Çoğunu
ben kiyamazdim yani destek olmam gerekir çok iyi bir annesin ya da bir ed bu kadar zorluğa katlanman kolay degildir her halde
Bukadar herseyi yapıpta ondan sonra eşinden böyle davranışlar gelmesi. Asıl yorucu olan bu. Anında bütün enerjim düşüyor.
ve artik moral olarakda bitiyorsun ve ayni sey tekrarlaniyor durmadan değil mi
Aynen öyle. İki senedir devamlı bu şekildeyiz. Bir iyi bir kötü. Ve neler neler söylenir ondan sonra aaa kızgınlıkla söyledim veya sen bana ilgi göstermediğin için yaptım
bu aliskanlik olmus soyleyip soyleyip sinirliyken soyledim diyor sen ona soylesen neler yapar
O bana çok s. Git derdi bir süre sonra bende demeye başladım bende tutmadım artık kendimi
Bana diyor bak sende sanki onları içinden gelerek mi diyorsun
Evet dedim😅
tabi icinden gelerek diyorsun sana bunlari yaptikdan sonra alay etiğini filan mi saniyor
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
Çocuğa yazık 🤕
Evden şutla
ohaa yemegı sana mı yaptırıyor
Konuşmak istermisin
Seni haketmiyor
Baş edemessinn