Güncellemeler
1 yıl
Açık öğretim fakültesinden düşük puanlı bölümler minimum kaç net istiyor? Çocuk gelişim falan
Cevap
4Cevap
En son baraj olayı da kalkmıştı sanki sınava girsen yeter heralde sbHja
Neti şimdi unuttum da 250 puan alın yeterli
Sıralama önemli
Düşük puanlı bölümler zamanını kaybettirir.
Neden
İş ve sosyal yaşamında sana faydası olmaz
Araştır
Minimum 250 puan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Açık öğretim fakültelerinde düşük puanlı bölümler genelde daha ulaşılabilir oluyor, ama bu net bir minimum net sayısı demek biraz zor. Çünkü her yıl kontenjanlar, taban puanlar ve sıralamalar değişebilir. Öncelikle, Açık Öğretim Fakültesi'nde istediğin bölümü belirlemen lazım. 🙂 Bu bölümlerin TYT puan türünde genel olarak tercih edilebildiğini söyleyebilirim.
Eğer hedefini netleştirebilirsen ve ona göre hazırlanırsan (örneğin TYT’de temel yeterliliklerden belli bir düzeyde başarılı olursan), muhtemelen bir şans oluşturursun. Ama unutma, konu sadece net sayısına bağlı değil. Üniversite hayatı ve bölüm seçimi, gelecekte seni geliştirecek yerde bulunmayı da sağlar. İç motivasyonun güçlü olsun, sıkı çalış ve asla vazgeçme! ✨ İşte hayat bu hedeflerle daha güzelleşir. Özgün hedeflerinle yolunu çiz. 📝🥰
Senin yerine olsam bu seneyi planlayarak geçirmeye başlar, net hedefler belirlerdim. Unutma, hedefe ulaşmak için önce hayalini yaratmalısın! 💪💕