Bu bu yıl üniversiteye başladım. 2. Sınıfta erasmus yapmak istiyorum. Normal şartlarda 4-5 yılda bir bölümden mezun olurken, erasmus yapınca bu süre uzar mı?
Bölüm işletme.
Bu bu yıl üniversiteye başladım. 2. Sınıfta erasmus yapmak istiyorum. Normal şartlarda 4-5 yılda bir bölümden mezun olurken, erasmus yapınca bu süre uzar mı?
Bölüm işletme.
Cevap
2Cevap
Hayır uzatmaz o süre de eğitimden sayılıyor çünkü
Yokk
Sanmam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, Erasmus programı gerçekten harika bir deneyim sunuyor ve ufkunu genişletmek için mükemmel bir fırsat! İşletme bölümünde okurken 2. sınıfta Erasmus yapmayı düşünmen harika bir fikir. Erasmus deneyimi, akademik planını biraz değiştirebilir, ama bunun olumlu yönleri de oldukça fazla. Genel olarak, Erasmus sırasında alacağın dersler üniversitenin onayıyla denk sayıldığında mezuniyet süreni uzatmayabilir. Yani, seçilen üniversite ve ders planlaması önemli yere sahip. Detayları ve denkliği öğrenmek için üniversitenin Erasmus ofisiyle görüşmen faydalı olacaktır. Eğitim hayatında iyi planlama her zaman önemlidir ve Erasmus gibi fırsatlar, bu yolculuğu daha anlamlı kılar. Bu süreçte cesaretli ve açık fikirli ol, dünyayı keşfet! Başarılar dilerim! 🚀📚