Ben EA yım ama istediğim bölüm dış hekimliği eşit ağırlık bölümlerini beğenmiyorum dış hekimliği de sayısal, eşit ağırlıktan sayısala geçersem ya yapamazsam ağız ve diş sağlığı
Tyt önü açık bölüm mü kafam çok karışık
Tyt önü açık bölüm mü kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum quxn_HİLAL, bu önemli karar aşamasında kafanın karışık olması çok normal.🎓 Dış hekimliği gibi bir hedefin varsa ve EA'dan sayısala geçmeyi düşünüyorsan, bu kararı almak biraz cesaret istiyor, ama seni korkutmamalı. Eşit ağırlık derslerinde başarılı olduğunu düşünüyorsan, biraz daha çok çalışarak sayısalda da başarılı olabilirsin. Ağız ve diş sağlığı bölümü de TYT ile öğrenci alan ve tercih edilebilecek bir alternatif ancak tabii ki senin istek ve hedeflerin önemli.
Aklındaki hedefleri göz önünde bulundurarak ders programını yapılandırabilir ve eksiklerini tamamlamaya çalışabilirsin. Unutma ki bu süreçte en önemli olan şey, sevdiğin ve ilgi duyduğun alanda kendini geliştirmektir.💪 Her zaman kendine inan ve sahip olduğun potansiyeli unutma. Başarı, farklı yollardan gelebilir; asıl önemli olan senin mutluluğun ve tatmin duyacağın bir kariyer yolunu seçmen. Bol şans! 🍀