Bi erkek ulaşamadığı kıza dikkat çekmek için söyledim dermi ve annesini de bu işe alet eder mi böyle erkekler var mı?

Beni gördüğünde el ayağına dolaşıyordu ve hala aynı bakıyor peşimden koşuyor falan öncesinde de öyleydi Şimdi de öyleydi ama hiçbir zaman konuşamadık yaklaşık 8 aydır böyle bir iletişimsizlik var Biz arada memlekete gidiyoruz ama bu sefer uzun kaldım 3 ay o 3 ayın içerisinde bir hafta kadar geri geldim O arada da kardeşimin tayini çıktığını yanımıza geleceğini ve buradan taşınacağımızı söyledim Sonra tekrar geri gittim memlekete bir buçuk ay sonra tekrar geri geldim Sonra annem aradı onları ne yapıyorsun Ne ediyorsunuz gibi sesinden direkt kadın benim oğlumu nişanlandırdın Sonradan da sözlendirdim dedi ve eve bir annesini yollardı ben hiç anlamazdım Hep annesi ondan bahsederdi Oğlum şöyle oğlum böyle şimdi Yine karşılaştık yine peşinden koştu yine bakış aynı çok farklı bakıyor o an bilmiyordum öğrendikten sonra Hayırlı olsun kardeşim dedim O da teşekkür etti ama yüzüğü yoktu yeni sözlenen bir erkek sanmıyorum yüzük takmayacak

Bi erkek ulaşamadığı kıza dikkat çekmek için söyledim dermi ve annesini de bu işe alet eder mi böyle erkekler var mı?