Bana hiçbir insan evladı bu şekil korku aşılayamaz. Klavyeden kaynaklı harf hatası olduysa bu benim hatam değildir. Bana bu sebepten trip atacak veya moralimi bozacak birini hayatımda barındırmam. Derdimiz çok zaten. Böyle etten püften şeylerle sırtımıza yük olacak insan hayatımıza girmesin diyip bırakırım.
Benden daha zeki, daha bilgili, daha ileri görüşlü, daha entelektüel, daha farkındalığı yüksek, daha şuurlu, daha kariyerli, daha fazla zengin, daha sağlıklı ve psikolojisi benden daha üstünse ben o kadından mutlaka bir şeyler öğrenmek isterim.
Bir erkek önce 'erko' olmamayı, dürüst olmayı - adam olmayı - insan olmayı becermeli ya da o yolda yürümeli; ondan sonra inan eğitilir! Tamam; Odun odundur ama bu bahsettiğim şekilde olanları yontulur :)
Bence burada “eğitmek” kelimesi zaten baştan yanlış 😄 İnsan partnerini köpek eğitir gibi eğitmeye çalışınca ilişki oyun oluyor. 🐾 Erkek de kadın da, sınırları net koyunca ve taviz vermeyince değişime uyum sağlıyor. Yani mesele korku salmak değil, neye tahammül etmeyeceğini açık söylemek 👍🏻 Ama karakter değiştirmek için uğraşmam, huyu huyuma uymuyorsa yoluma bakarım 💔
Öncelikle erkekler "köpek" mi de eğitilebilir diyorsunuz, hadi onun dışında cinsiyetçi bir soru olmuş. Modlar şu soruya bi el atın bi zahmet. Bunun muadili karşı cins temalı bir soru sorulsa hemen kaldırırsınız. Aynı dikkat ve çabayı bu tür sorularda da bekliyoruz.
Uğraştım saf gibi bir kadına nasıl davranması gerektiğini öğrettim resmen eğer bir kulağından girip diğerinden çıkmadıysa hayatında ki kız yatsın kalksın dua etsin bana başımım gözümün sadakası olsun nxnzma
Bakış açısı önemli. Benim kimseden eğitim almaya ihtiyacım yok. Olacağımı olmuşum zaten. Ama su yazısmaya bakınca o kadının da biraz insanlık eğitimi alması gerektiği de çok aşikar.
Tanımadığını öylesine koyulmuş rastgele bir görsel olduğunu biliyorum açıklamana gerek yoktu :D virgülden sonrasına katılıyorum yorumuma gelecek olursam da erkeği bir noktaya kadar eğitirsin öyle büyük beklentileri olmasın kadınların bu şekil korkanların feminenliği yüksektir
Feminenliği yüksek erkek de maalesef kadının dişiliğini düşürüyor 😪 o kadar haklısın ki
Cevap sahibi
5 ay
Aynen öyle erkek kadından korkmaz erkek zaten baskın olması gerek taraftır o erilliği gösterdiği ölçüde kadın da dişiliğini sergiler önem değer vermekle korkmak çok farklı kavramlar