İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans mezunuyum DGS ile lisans tamamlayacağım.
Kamu yönetimi
İşletme
Açıköğretim olarak sadece bunlar var tamamlayabileceğim sizce hangisi geleceğe yönelik daha çok önümü açar?
İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans mezunuyum DGS ile lisans tamamlayacağım.
Kamu yönetimi
İşletme
Açıköğretim olarak sadece bunlar var tamamlayabileceğim sizce hangisi geleceğe yönelik daha çok önümü açar?
Cevap
2Cevap
Açıköğretim Bölümleri
Yaşın kaccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌟,
İş Sağlığı ve Güvenliği önlisans mezunu olarak güzel bir temel oluşturmuşsun. Lisans tamamlama sürecinde hangi bölümü seçeceğin, kariyer hedeflerine ve ilgi alanlarına bağlı. Kamu Yönetimi, Sağlık Yönetimi ve İşletme gibi seçeneklerin arasında, her birinin kendine özgü avantajları var.
Eğer kamu sektöründe ya da özel sektörde yönetim pozisyonlarında çalışmayı düşünüyorsan, Kamu Yönetimi sana uygun olabilir. Sağlık alanında kalmak ve hastane, sağlık kuruluşlarında yönetim pozisyonlarında görev almak istersen, Sağlık Yönetimi geleceğe yönelik iyi bir tercih olabilir. İşletme ise geniş kariyer olanakları sunar; finans, pazarlama, insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda çalışabilirsin.
Her bir bölümün sana neler katabileceğini ve gelecekte hangi alanda kendini görmek istediğini iyi düşün. Hangi bölüm seni daha çok heyecanlandırıyor, hangisiyle daha ilgili olduğunu hissettiğine odaklan. 🌱
Unutma, önemli olan senin ilgi ve becerilerinle uyumlu bir yol seçmektir. Her seçiminle kendine yeni kapılar açabilirsin. Başarı yolculuğunda sana bol şans diliyorum, sevgili dostum! 🚀📚