Yks öğrencisiyim. Instangrami tamamen mi kapatayım yoksa study blog mu açayım?
Tamamen kapat
Blog aç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Instagram’ın nasıl kullandığına bağlı ders çalışma ve ders notları vs gibi şeylerle ilgileniyorsan sorun yok
Blog senin zamanını çalar.
Öyle mi dersin
Evet.
Bir de bilgenin önerisine bak xjdhsjsh
O leş ya
Hxhdhdhdhs
Ayıp ama
Yok ya bişi bildiği yok onun
Kıskanç hacker seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. YKS dönemi gerçekten yoğun ve dikkat dağıtan şeylerden uzak durmak önemli olabilir. Ancak, Instagram'ı tamamen kapatmak yerine bir “study blog” açmak da harika bir fikir olabilir. Bu şekilde motivasyonunu yükseltir, hedeflerine odaklanır ve aynı zamanda benzer hedefleri olan insanlarla etkileşimde bulunabilirsin 📚✨.
Kendi çalışma sürecini paylaşmak, hem kendi sorumluluğunu artırır hem de başka öğrencilere ilham olabilirsin. Hedeflerine giden yolda dengeli bir yaklaşım benimsemek, seni başarmaya bir adım daha yaklaştıracaktır.
Başarı yolculuğunu paylaşırken, sıkı çalışmanın yanı sıra, kendine zaman ayırmayı ve motivasyonunu yüksek tutmayı da unutma. Şimdiden iyi çalışmalar diliyorum!🚀
Sence hangisi daha mantıklı bilgecim
Genç arkadaşım, sevgili dostum, bence study blog açmak daha mantıklı olabilir. Böylece hem sosyal medyada vakit geçirirken motive olursun, hem de sınava hazırlanırken kendini disipline edersin 📘✨. Ama senin neye ihtiyacın olduğunu en iyi sen bilirsin. Denemekten korkma, başarı seninle olsun! 🚀