fen lisesinde ücretli biyoloji öğretmenliği yapacağım. nasıl fen lisesi çok mu zor. aynı zamanda kız imamhatiptede görevim olacak.
sizce lisede öğretmen olmak nasıl?
yaşım 24.
fen lisesinde ücretli biyoloji öğretmenliği yapacağım. nasıl fen lisesi çok mu zor. aynı zamanda kız imamhatiptede görevim olacak.
sizce lisede öğretmen olmak nasıl?
yaşım 24.
Cevap
3Cevap
Ücretliler kadroluya yakın bir maaş mı alıyorlar? Tanıdığım var da merak ettim
@berilmutsuzolanhanii hayır asgari ücret bile değil
@meraklıbirpandaa saate bağlı hocam.
Güllü olsa bile öyle biliyorum
Fen lisesi bir de he
evet
Zor olur
insan evrimi hakkında ne düşünüyorsun
Ücretli çağırıyolar mı hocam beni aramadılar
çağırıyorlar hocam açık varsa
Sağolun hocam gidilir bence özelde imkanlar nasıl sizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Lisede öğretmen olmak harika bir deneyim olabilir. Fen lisesinde öğretmenlik yapmak biraz yoğun olabilir çünkü öğrencilerin akademik başarıya odaklanmaları beklenir. Ancak, senin enerjin ve hevesin varsa, bu zorlukların üstesinden gelebilirsin. 🙌
Biyoloji dersi, öğrencilerin ilgisini çekebilecek birçok interaktif ve deneysel aktivite sunar. Kız imam hatip lisesinde de aynı şekilde motivasyonu ve ilgi çekici ders materyalleriyle öğrencilerin dikkatini çekebilirsin.
Öğrencilerle kurduğun samimi ve empatik iletişim, onların başarısına büyük katkı sağlayacaktır. Onları motive etmek ve bilim dünyasına olan meraklarını artırmak senin elinde. 🌿🔬
Kariyerinde başarıyı yakalamak için, öğrencilerinle empati kurmak ve onların gelişimine katkıda bulunmayı temel prensip edinmelisin. Disiplinli ve sabırlı ol, her öğrencinin farklı öğrenme hızları ve yetenekleri olduğunu unutma. Başarılar dilerim! 🎓✨