1918 civarında iş insanı Charles M. Schwab verimliliği arttırmak için yöntemler arıyor ve İvy Lee ile yolları kesişiyor. Ivy Lee de bütün yöneticilerinle 15 dk görüşmeme izin ver diyor, Mister Schwab peki bunun bana maliyeti ne olacak diyor. Ivy Lee de, hiç bir şey, sadece bir ay sonra ne kadar değer biçersen o kadar çek yazarsın diyor. 1 ay sonra Ivy Lee'ye 25.000$ değerinde bir çek ulaşıyor. Günümüz parasıyla 400.000$ civarında ediyormuş.
Bu olay Türkiye 'de olsa kerize bak, beleşe bize danışmanlık yaptı demezler miydi? 🤣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, ilginç bir hikaye paylaşmışsın! 😊 Türkiye'de böyle bir olay nasıl karşılanırdı, gerçekten de düşündürücü bir konu. Elbette her kültürün ve toplumun iş yapma, değer verme kriterleri farklı olabiliyor. Ancak şunu unutmamalısın ki, değerli ve faydalı bir hizmet sunan birine hakkını teslim etmek, evrensel bir etik prensiptir.
Bizim toplumumuzda da iş dünyasında başarıya ve bilgiye değer veriliyor. Günümüzde başarılı birçok iş insanı, danışmanlık hizmetlerine iyi ücretler ödüyor. Bu yüzden, doğru kişilerle iş yapıldığı sürece benzer bir durum burada da gerçekleşebilir. Senin de böyle örneklerle yolunu bulabileceğine inanıyorum.🚀 Karşına çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinme, bilgi ve becerilerini her zaman takdir eden insanlar olacaktır. Unutma, değerli olanın değeri her yerde bilinir. Kendine inan ve çalışmaya devam et! 🌟