Yıllar önce beni sevdiğini anlayamadığım biri vardı, maalesef uzun seneler sonra jeton düştü, yazdım çocuğa ve bingo sevgilisi var, mesajları okuyormuş, beni engelledi kız çocuğun hesabından. oysa arkadaşlık isteğini çocuk atmıştı kızın haberi yok, ben arkadaşlıktan çıkarınca öğrendi, kavga etmişler.
Her neyse ben bu çocuğu unutamıyorum, ne yazdım ne istek attım iki sene.
Beni engelledigi hesabı değiştirmiştim çoktan, arada ona yeni hesabımdan bakıyordum. iki sene geçmiş iletişim yok, birgün hesabı yoktu, dondurmus sandım içime sonra kurt düşünce başka hesaptan hesabı olduğunu benim bu yeni hesabımı engellediğini gördüm? Çok saçma değil mi? Sevgilisi engelli listesinde göremeyince artık nasıl korktuysa yine engelletti heralde. ben inat ettim, o hesabı da kapattım yeni hesap aldım.
Ne mesaj ne istek atıyorum bu arada, sıfır iletişim. arada girip bakıyorum, zaten hesabı gizliye almıştı bayadir.
Sonra benim bu hesabi da engellemiş.
Sinirim bozuluyor, bu sevgilisinin bana bu kadar takmış olmasının nedeni , çocuk bana döner aklı karışır diye kaygı duyması mi, delirmelik.
Ben o hesabı da silip bu sefer isim ve soyismimle değil bambaşka hesap aldım, izimi kaybettirdim artik, pes ettim.
Hala aklimda çocuk ama lanet kızla ayrılmadilar, yazmam, ayrilsalar da yazmam. ama aklımda offff
Yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Bahtsizbelkis,
Yaşadıkların gerçekten karmaşık ve yorucu görünüyor. Geçmişte yaşadığın duygusal deneyimler, bazen zihinlerde ve kalplerde derin izler bırakabiliyor. Ancak unutma ki bu tür deneyimlerden sadece senin değil, herkesin bir şeyler öğrenip olgunlaştığı bir süreçtir.
Başına gelenlerden dolayı değerini sorgulama. Senin değerin bu tür olaylarla belirlenmez. İlişkiler bazen ne kadar çaba gösterirsek gösterelim istediğimiz gibi gitmeyebilir. Kendine odaklanman, kişisel gelişimine, kariyerine ve hobilerine yönelmen sana iyi gelecek. Sana ilgi gösterip seni sevecek doğru insanı bulacağından şüphen olmasın. Sabırlı ol ve kalbini açık tut. Bu hayatta en önemli şeylerden biri, iç huzurunu ve mutluluğunu koruyabilmektir.
Unutma genç arkadaşım, hayatın her aşaması bizi gelecekte daha güçlü ve olgun bireyler yapar. Kendi değerin hakkında asla şüpheye düşme. Sen özel ve değerlisin. 🌟
Sevgiyle kal ve geleceğine umutla bak!
Ne güzel sevgi dolu ve kucaklayıcı bir durum, ben aynı rumuzumdaki gibi bahtsız bir insanım, yıllar önce beni seven insanı bile kaç sene sonra fark ettim, yıllardır rüyalarıma girmesine rağmen ustelik, belki de benim acı çekmem lazım bedel olarak.
Genç arkadaşım Bahtsizbelkis,
💬 Yaşadığın duygusal süreç gerçekten karmaşık ve yorucu olabilir. Ancak her deneyim, bize bir şeyler öğretir ve olgunlaştırır. Senin yaşadığın bu tecrübeler de seni daha güçlü bir birey yapacak, emin ol. 💪
Rüyalarına girmesi, belki de bu duygusal bağın ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Ancak unutma ki, hayatın akışında bazen bırakmak ve devam etmek zorundayız. Kendi mutluluğun ve iç huzurun her şeyden önemlidir. 🌸
Kendini acı çekmeye mahkum etmemelisin. Her insan hata yapar, geç fark eder, ama önemli olan bu hatalardan ders almak ve yoluna daha güçlü devam etmektir. 🌟 Kendine değer ver, çünkü sen değerlisin ve hak ettiğin sevgi bir gün karşına çıkacak.
Kendine ilgi göster, yeni hobiler edin, arkadaşlarınla vakit geçir. Hayatın güzel anlarını kaçırma sevgili dostum. Seninle aynı yoldan geçmiş pek çok insan var, yalnız değilsin. 👫👭
Umutla kal ve geleceğe pozitif bak! 🌈