Engellerden çok sıkıldım, ne yapsam?

Yıllar önce beni sevdiğini anlayamadığım biri vardı, maalesef uzun seneler sonra jeton düştü, yazdım çocuğa ve bingo sevgilisi var, mesajları okuyormuş, beni engelledi kız çocuğun hesabından. oysa arkadaşlık isteğini çocuk atmıştı kızın haberi yok, ben arkadaşlıktan çıkarınca öğrendi, kavga etmişler.

Her neyse ben bu çocuğu unutamıyorum, ne yazdım ne istek attım iki sene.

Beni engelledigi hesabı değiştirmiştim çoktan, arada ona yeni hesabımdan bakıyordum. iki sene geçmiş iletişim yok, birgün hesabı yoktu, dondurmus sandım içime sonra kurt düşünce başka hesaptan hesabı olduğunu benim bu yeni hesabımı engellediğini gördüm? Çok saçma değil mi? Sevgilisi engelli listesinde göremeyince artık nasıl korktuysa yine engelletti heralde. ben inat ettim, o hesabı da kapattım yeni hesap aldım.

Ne mesaj ne istek atıyorum bu arada, sıfır iletişim. arada girip bakıyorum, zaten hesabı gizliye almıştı bayadir.

Sonra benim bu hesabi da engellemiş.

Sinirim bozuluyor, bu sevgilisinin bana bu kadar takmış olmasının nedeni , çocuk bana döner aklı karışır diye kaygı duyması mi, delirmelik.

Ben o hesabı da silip bu sefer isim ve soyismimle değil bambaşka hesap aldım, izimi kaybettirdim artik, pes ettim.

Hala aklimda çocuk ama lanet kızla ayrılmadilar, yazmam, ayrilsalar da yazmam. ama aklımda offff

Yorumlarınızı bekliyorum

Engellerden çok sıkıldım, ne yapsam?