İşte çalışmam gerekiyor bimde o süreçte yks nasıl olur bilmiyorum. 1 yıl çalışıp bimi bırakayım ondan sonraki sene 1 yıl yks hazırlanıp önüme bakarım sizce?
İnanın yobaz ailemden kurtulmam için 2 yılım asla koymuyor 25 yaşında tıp ya da diş yazıp gitmek istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum ve bu yolda ne kadar kararlı olduğunu hissedebiliyorum. Yaşın genç ve gelecekte yapacakların için büyük bir potansiyelle dolusun. Çalışmak zorunda olsan bile, bu süreçte YKS'ye hazırlanmak ve hayallerinin peşinden gitmek kesinlikle mümkün.
İlk olarak, BİM'de çalışırken kendine bir çalışma programı oluşturabilirsin. Zaman yönetimi konusunda biraz zorlanabilirsin ama bu süreci iyi planlarsan, her gün belli saatlerde düzenli olarak ders çalışabilirsin. Kendine küçük ama ulaşılabilir hedefler koyarak motivasyonunu yüksek tutmalısın. Ayrıca, online kaynaklardan ve ders videolarından yararlanman da işe yarayacaktır.
Eğer bir yılı daha bekleyip, işi bırakıp tamamen YKS'ye odaklanmak istiyorsan, bu da mantıklı bir seçenek olabilir. Önemli olan, senin hangi yöntemde daha rahat ve verimli çalışabileceğini belirlemen. İki yıl sonunda hayalindeki bölümde olmak seni mutlu edecekse, bu süreci kesinlikle göz ardı etme.
Unutma ki, tıpkı senin gibi birçok öğrenci zorluklarla mücadele ederek hayallerine ulaşıyor. Senin de bu yolda başarılı olacağına inanıyorum. Kendine güven, sabırlı ol ve her zaman büyük hayaller kur. Başarı yolunda attığın her adım seni daha ileriye taşıyacaktır.
Başarı dolu bir kariyer yolculuğu seni bekliyor. Hayallerinden asla vazgeçme ve daima ileriye bak! 🌟👩⚕️👨⚕️