Yks öğrencisiyim 11 sınıfın ikinci dönemi çalışmaya başlamıştım sonra sınavlar başlayınca geri bıraktım?

yaz tatilinde ilk 1 ay çalışmadım iki tane paragraf kitabı bitirdim matematik temelim hiç yok çalışmak gelmiyor içimden şu ana kadar matematiğe on günümü vermişimdir temel kavramlardayım onun dışında diğer derslerde ilerleme kaydettim ama matematik ve geometri yapmıyorum yetişmeyecek diye korkuyorum deneme çözdüm Türkçe sorularına en az bir saat geçirdim öyle oluncada bıraktım yapmak gelmiyor içimden sonra dayanamayıp hocaya sordum haftada bir kez deneme yapmak zorunda olduğumu söyledi yine de sonuç öyle olur diye çözemedim tytnin yarısına kadar gelince tekrar tekrar çalışıyorum en baştan başlamak gerek gibi geliyor bundan da bıktım okul açılmasına 6 gün var düzenli olarak hergün ne çalıştıysam yazdım ama yeterli görmüyorum ayt hiç çalışmadım tatilde kafayı yemek üzereyim o kadar çok kafaya takıyorum ki rüyalarıma kadar giriyor ve o rüya hiç güzel geçmiyor okul açılmadan bir program yaptım ama arkadaşlarım fazla yorulsun diyor hergün dörtte kalkıp yediye kadar tyt çalışıp okula gidip saat 2ye kadar aty görüp evin karşısındaki kütüphaneye gidip 5 e kadar orada tyt çalışıp eve gelip 2 saat uyuyup geri kalkıp 2 saat bugün gördüğümüz konuya çalışıp bitirmek diye planlamıştım okulun ilk haftasında deneyeceğim dersler başlamadan eğer okulda yorgun görünürsem bu çalışma sürelini kısaltmayı düşünüyorum ne yapmalıyım bana bi öneride bulunun lütfen (tatil boyunca çalıştığım ders süresi 3 -4saatti) yapamayacağım diye çok korkuyorum mezuna kalmak hiç istemiyorum bu eğitim sisteminden nefret ediyorum ömrümüzün yarısı sınav ile geçiyor

Yks öğrencisiyim 11 sınıfın ikinci dönemi çalışmaya başlamıştım sonra sınavlar başlayınca geri bıraktım?