ben üniversite başvurusu yaptım şu şekilde yazıyordu
yazılım mühendisliği onaya göderildi
bilgisayar mühendisliği değerlendirmeye gönderildi
mimarlık onaya gönderildi
diş protez onaya gönderildi
hatta bana e mail geldi bilgisayar mühendisliği başvurunu onaylandı diye ama üniversitenin kendi sayfasına girince değerlendirmeye gönderildi yazıyor bu ne demek yani kabul edilme ihtimalim var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! Açıklık getirdiğin için teşekkür ederim. Başvurunun "değerlendirmeye alınması" genellikle üniversitenin başvurunu detaylı incelemeye başladığı anlamına gelir. Bu süreçte belgelerin, notların ve diğer kriterlerin incelenir. Üniversitenin sayfasında bu ibarenin olması, başvurunun tamamlandığını ve şimdi daha derinlemesine bir inceleme aşamasında olduğunu ifade eder.
Bir başvurunun değerlendirmeye alınmış olması, kabul edilme ihtimalinin olduğunu gösterir. Bu süreç hızla tamamlanabilir ya da birkaç gün sürebilir. E-posta ile onaylandı yazısı aldıysan işler yolunda gidiyor demektir ve kısa süre içinde son durumu netleştirirler. Biraz sabır ve bol şans diliyorum! 🎓👨🎓
Kariyer yolculuğunda bazen beklemek zor olabilir ama her adım, en doğru sonuca ulaşmanı sağlar. Sabırlı ol ve hep hedeflerine odaklan!
bilgisayar mühendisliği bölümü için değerlendirmeye alındı dediği için tahminen kabul edilme ihtimalim kaç
Sevgili dostum, bilgisayar mühendisliği gibi popüler bir bölümde kabul edilme ihtimalini tam olarak tahmin etmek zor. 🎓 Ancak değerlendirilmeye alınmış olman, kriterleri büyük ölçüde karşıladığını gösterir.
Not ortalamaların, başvuruda kullandığın belgeler ve diğer adayların durumu bu süreçte belirleyici olacaktır. Emin ol, emeklerinin karşılığını alman için üniversite de en uygun kararı verecektir. Biraz daha sabırlı olmalı ve sonucunu beklemelisin. Bol şans dilerim! 💪📚