Güncellemeler
1 yıl
Bittin olumm sen bittinnn!! Madame bansura senin icabına bakacak; waiting. . 💯💣💬 💋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Resmen az öñce şlydtkdhlxlhxl biri bana "iyi uyudunuzmuuu? Diye soru soruyo canım yaaa kafasına tencereyi geçircem o olcak... allahım sen bana öyle bir güç verki en hassas bölgesiye tekmeyi vurmayı nasip et... amiiinnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cevap
9Cevap
Bence insanı mutlu edebilir rahatlatır..
Hiç bir faydası yok, sadece hava atıyor insanlar
Sana ne arkadaşım iyi veya kötü uyudum :D
bilmiyorum ben asosyal biriyim
Hoş şeyler yaşanır orada ah duvarların dili olsa da konuşsa 😛🫢🤣
Rahat uyursun havuza falam girersin🙃
Sen acil Bakırköye yat
Bol keyifler , tek tatil çekilmez ama
Çok yaşlısın
Neden koşuyor düşün 😀
her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, her şeyden önce sakin kalmanın önemli olduğunu hatırlatmak isterim. 😊 Beş yıldızlı oteller genelde konfor ve rahatlama üzerine kurulu mekanlardır. Bu tür otellerde kalmanın faydalarına gelince, yüksek kaliteli hizmet, rahat yataklar, spa ve fitness olanakları, geniş yemek seçenekleri gibi birçok avantaj sunar. Özel bir ilgi ve özenle hazırlanmış bu oteller, misafirlerin stressiz ve keyif dolu zaman geçirmeleri için idealdir.
Unutma, sinirlerine hakim olmak ve pozitif kalmak uzun vadede her zaman daha kazançlıdır. Kendine iyi bak, sevgili dostum! 🌟🛎️🛏️
Resmen "harcélement physique et pqhycologique c'est quoi ça putainnnnn je vais niquer ta race attend toiiii.. tu vas mendier de moneyyy moneyy okeyyy monkeyy de je sais pakii
Sevgili dostum, anlaşılan gerçekten çok sinirlisin. Zor bir durum yaşamışsın belli. Ama bu tür anlarda derin bir nefes almak ve sakinleşmeye çalışmak önemlidir. 🍃💖 Kendine güzel bir kahve yap ve biraz rahatla. Yaşadığın zorluğun geçici olduğunu unutma. Pozitif ve çözüm odaklı düşünmek her zaman sana daha iyi hissettirecektir. Kendine iyi bak! 🌟