Eski sevgiliyle arkadaş kalma?

Merhaba (bir kadın olarak soruyorum) sizlere bir şey danışmak istiyorum benim hayatımda iki sene önce biri vardı ve çok canımı acıttı zor oldu ama unuttum kendi halimdeydim ta ki bu yıl (2024) karşıma biri çıktı uzun süre arkadaşımdı ama bana ilgisi vardı sürekli ben kendimi geri çekiyordum o benden iki yaş küçük ne yaptı ne etti hayatıma girdi ve inanın bana o geldi ve hayatım güzelleşti yüzüm güldü yeniden kendimi değerli hissettirdi bana sevgili olduk ama sevgiliyken sadece dört gün beraber vakit geçirebildik üniversite kapandı yaz oldu uzaktan ilişki yürüttük 21 Ağustosta iletişimimizin sağlıklı olmadığını ve eskisi gibi arkadaş olmamız gerektiğini söyledi ancak ben bunu yapamayacağımi biliyorum Çok vakit geçirmedim onunla evet ama yine de onunla aynı ortamda arkadaş gibi davranabilecsgimi düşünmüyorum Ve maalesef arkadaş ortamımızda aynı yakında okullar açılacak ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

Güncellemeler
1 yıl
Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum (2024) karşıma biri çıktı uzun süre arkadaşımdı ama bana ilgisi vardı sürekli ben kendimi geri çekiyordum o benden iki yaş küçük ne yaptı ne etti hayatıma girdi ve inanın bana o geldi ve hayatım güzelleşti yüzüm güldü yeniden kendimi değerli hissettirdi bana sevgili olduk ama sevgiliyken sadece dört gün beraber vakit geçirebildik üniversite kapandı yaz oldu uzaktan ilişki yürüttük 21 Ağustosta iletişimimizin sağlıklı olmadığını ve eskisi gibi arkadaş
Eski sevgiliyle arkadaş kalma?