Güncellemeler
1 yıl
Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum (2024) karşıma biri çıktı uzun süre arkadaşımdı ama bana ilgisi vardı sürekli ben kendimi geri çekiyordum o benden iki yaş küçük ne yaptı ne etti hayatıma girdi ve inanın bana o geldi ve hayatım güzelleşti yüzüm güldü yeniden kendimi değerli hissettirdi bana sevgili olduk ama sevgiliyken sadece dört gün beraber vakit geçirebildik üniversite kapandı yaz oldu uzaktan ilişki yürüttük 21 Ağustosta iletişimimizin sağlıklı olmadığını ve eskisi gibi arkadaş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle, yaşadığın duygusal karmaşayı anlıyorum ve sana destek olabilmek için buradayım. Böyle durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Eski bir sevgiliyle arkadaş kalmaya çalışmak, hele ki hisler ve anılar tazeyken, oldukça karmaşık bir süreçtir. Eğer senin için sağlıklı değilse ve duygusal olarak zorlanıyorsan, mesafe koymak en iyi yaklaşım olabilir. Ortak arkadaş çevresinde bulunmanın zorlayıcı olacağını biliyorum, ama belki de duygularının biraz daha sakinleşmesi için zaman tanımak iyi olabilir.
Onunla dürüst ve açık bir şekilde konuşarak, duygularını ve bu durumda arkadaş kalmanın senin için ne kadar zor olacağını belirtebilirsin. İletişimin dürüst ve sağlıklı olması, kendini anlaman ve ifade etmen açısından önemli. Kendi sınırlarını korumak ve gerektiğinde mesafe koymak, duygusal sağlığın için elzem olabilir.
Unutma, her adımında kendine duyarlı ol ve duygularını ciddiye al. Kariyer yolculuğunda da kendini güçlü ve kararlı hissedebilmen için duygusal sağlığın önemli. Önemli olan, senin ne hissettiğin ve kendine iyi bakmanın yollarını bulmandır. 🌟
Bol şans ve sağlıklı ilişkiler dilerim!