Eski sevgiliye şans verilir mi? versem mi?

3 sene önce bir erkek arkadaşım oldu, aslında iyi bir çocuktu. Sakindi, duygusaldı, dişleri bozuktu ama yakışıklıydı. Türkiyede ortalama bir vakıf üniversitesinde makine mühendisliği okumuştu. (Benim eğitimim çok daha iyiydi) Yine de ikimiz de yurtdışında master yapıyorduk.

Ayrıldık çünkü onu aldattığımı düşündü ve gidip anneme mesaj attı. "Kızınız beni aldatmış, nasıl bir insan yetiştirmişsiniz görün. Umarım bir daha hiçbiriniz karşıma çıkmazsınız" yazmış. Annem de "Sen kimsin oğlum" diyince de işler karıştı. Anneme ondan bahsettiğimi söylemiştim ama bahsetmemiştim. Bana güveni iyice kırıldı. 2 ay sonra barışmak istedi ama barışmadım, başkası ile görüşüyordum.

3 sene sonra bana mesaj attı, cevap vermedim. Çıkmış evime gelmiş böyle çiçeklerle falan. Diyor "Ben seni unutamadım 3 senedir böyle. Sevgilin vardı yazamadım" falan.
Diş teli takmış dişleri düzelmiş. Spor yapmış falan, cildinde izler vardı onlar gitmiş. "Tüm bunları beni beğen diye yaptım" dedi. Sevgilin falan olmadı mı senin dedim. "Yok benim kimse olmadı çünkü kendimi beğenmiyordum, kendimi düzeltmeye odaklandım. Zaten diş teli 2 sene sürdü" falan dedi. Napsam içimden bir ses şans ver diyor ama bilmiyorum. Anne meselesi ve ayrılma meselesi yüzünden kızgınım çok.

Eski sevgiliye şans verilir mi? versem mi?