Acaba hoşlanıyormu?

İş konuşmasına gtmştm, orada Müdür yardımcısı çalışıyor beni görür görmüz aa seni taniyorum nerde yaşadığımı sordu, söyledim. Evet ben sizin mahallede çalışıyordm eskden dedi. Senide orada görmüştüm , kiz kardeşimle karıştırmış ola bilirsin dedim. Hayr yokya sendin dedi inkarla)) sonra numarami aldi. işe kabul oldum. 2 gün sonra Beni aradi hakkinda bazi şeyleri topla gel benimle iletişimde kal haberdar et. Okey dedim. Şimdi çalışıyorum. Fakat çoçuk 2kere üst üste beni tutuyor hata yapsam onun hatasi olmuş gibi gösteriyor. Ve ya beni savunuyor. Banada dikkatli ol işlerinde dedi gülerek 😂Dünde bu odasindan çıkıyordu, bende depodan geliyordum bana kapıyı açtı , sağol diip geçtim 😂😂 Bu günde geldi soru sordu bilmyorum dedim , tamam sinirlenme yahu dedi 😂hayr sinirleniyim dedim, sinirlenme sinirlenme dedi. gitti 3.5 dkka sonra geri döndü bende arkadaş var ona ses atiyordum tamam yaa sinirlenmeeee olur böyle şeyler diyerek😂😂😂kendini soktu ortaya hayr sinirlenmyorum diyerek uzaklaştımm sizce hoşlanıyormu? Yoksa klasik işçi mudur hallerimi:d
Acaba hoşlanıyormu?