YKS2026 484 bin eşit ağırlık sıralama ile 415 binlik özel üniversite tutar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor evet hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 484 bin eşit ağırlık sıralama ile 415 binlik özel üniversite tutar mı? Cevapla Üniversite Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Belli olmaz tutabilir ama zor. Ben 200 - 250 bin bile yukarısını yazdım sıralamamdan ama bakalım 0 6 Yorumla gothiccadi 1 yıl 603bin sıralamam 613binlik yer gelir mi bölüm (ea) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem ki hiç belli olmaz ne olacağı ve kaçıncı sıraya yazdığın da çok önemli. Bende depremzede kontenjanı da var ondan böyle yaptım da senin iş zor Yorumla gothiccadi 1 yıl Üçüncü sıraya yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmmm işte hiç belli olmaz o kısım. Yorumla gothiccadi 1 yıl İkinci soraya iki yıllık muhasebe yazdım 1.125bin sıralamam istediğim yer 1.245bin sence bir yılda 100k geriye atar mı gelme olasılığı yüksek mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İki yıllık bölümler bir tık daha esnek oluyor aslında ama dediğim gibi belli olmaz. Bana bir tık zor geldi aslında. Üzgünüm yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belli olmaz tutabilir ama zor. Ben 200 - 250 bin bile yukarısını yazdım sıralamamdan ama bakalım
603bin sıralamam 613binlik yer gelir mi bölüm (ea)
Bilemem ki hiç belli olmaz ne olacağı ve kaçıncı sıraya yazdığın da çok önemli. Bende depremzede kontenjanı da var ondan böyle yaptım da senin iş zor
Üçüncü sıraya yazdım
Hmmm işte hiç belli olmaz o kısım.
İkinci soraya iki yıllık muhasebe yazdım 1.125bin sıralamam istediğim yer 1.245bin sence bir yılda 100k geriye atar mı gelme olasılığı yüksek mü
İki yıllık bölümler bir tık daha esnek oluyor aslında ama dediğim gibi belli olmaz. Bana bir tık zor geldi aslında. Üzgünüm yani