YKS2026 Puanımdan 30 k üstü gelir mi çok tercih edilen bir bölüm değil? rmysa01l Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl PUANIMLA ARASINDA 30 k VAR ÇOK TERCİH EDİLEN BİR BÖLÜM DEĞİL GELİR Mİ? Puanımdan 30 k üstü gelir mi çok tercih edilen bir bölüm değil? Cevapla Bölüm Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Heyyougirls Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hangi üni alttlarrdaysa sıralamalar çekebilir ama gözde üniyse sanmam 0 6 Yorumla rmysa01l 1 yıl İstanbul üni ama bölüme talep yok Yorumla Heyyougirls 1 yıl Aaa hangisi eşit ağırlıkçi mısın bende şansımı denemek amaçlı yazdım da sanmıyorum:( Yorumla rmysa01l 1 yıl Dilciyim sence gelir mi 30 k fark var ama çok talep yok ne diyosunn Sencee Yorumla rmysa01l 1 yıl İstanbul üniversitesi Yorumla Heyyougirls 1 yıl Başka nereleri tercih ettin ama belli olmaz 30-40 en çok çekebilir Yorumla rmysa01l 1 yıl İstanbul istiyorum 30 k fark var gözde üni olmasına rağmen çekebilir mi ne diyorsun bölüme talep yok 40 kontenjan var ama Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Neden tercih ettin ki 0 1 Yorumla rmysa01l 1 yıl İstedim Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İlk sıralara yazsaydın 0 9 Yorumla rmysa01l 1 yıl Yazdim Yorumla Aishalover 1 yıl Hadi inşallah gelir nereye yazdın hangi üniversite Yorumla rmysa01l 1 yıl İstanbul üniversitesi çok talep yok ama 30 k fark var dediğim gibi puanımla arasında gelir diye ümit ediyorum Yorumla Aishalover 1 yıl Hadi inşallah olur ya İstanbul üniversitesi çok güzel ne zaman açıklanacak sonuçlar Yorumla rmysa01l 1 yıl Tam tarihi yok 19 dan önce ama Yorumla Aishalover 1 yıl Merakla bekliyoruz o zaman :) hayırlısı olsun Yorumla rmysa01l 1 yıl 🥰🥰 Yorumla Aishalover 1 yıl Takip ettim seni açıklanınca yazarsın 🤗 Yorumla Aishalover 1 yıl Kıııızzz geldi mi? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl gelebilir tabi ki 0 2 Yorumla rmysa01l 1 yıl Umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Vubiliubie olur konuşuruz takip edersen yazarım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gelir neden olmasın 0 2 Yorumla rmysa01l 1 yıl Emin misin Yorumla rmysa01l 1 yıl 30 k üstü demişim ama 30 k var puanımla arasinda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hangi üni alttlarrdaysa sıralamalar çekebilir ama gözde üniyse sanmam
İstanbul üni ama bölüme talep yok
Aaa hangisi eşit ağırlıkçi mısın bende şansımı denemek amaçlı yazdım da sanmıyorum:(
Dilciyim sence gelir mi 30 k fark var ama çok talep yok ne diyosunn Sencee
İstanbul üniversitesi
Başka nereleri tercih ettin ama belli olmaz 30-40 en çok çekebilir
İstanbul istiyorum 30 k fark var gözde üni olmasına rağmen çekebilir mi ne diyorsun bölüme talep yok 40 kontenjan var ama
Neden tercih ettin ki
İstedim
İlk sıralara yazsaydın
Yazdim
Hadi inşallah gelir nereye yazdın hangi üniversite
İstanbul üniversitesi çok talep yok ama 30 k fark var dediğim gibi puanımla arasında gelir diye ümit ediyorum
Hadi inşallah olur ya İstanbul üniversitesi çok güzel ne zaman açıklanacak sonuçlar
Tam tarihi yok 19 dan önce ama
Merakla bekliyoruz o zaman :) hayırlısı olsun
🥰🥰
Takip ettim seni açıklanınca yazarsın 🤗
Kıııızzz geldi mi?
Ben 200 250k hatta 300k üzeri bile yazdım
gelebilir tabi ki
Umarım
@Vubiliubie olur konuşuruz takip edersen yazarım
gelmez
Gelir neden olmasın
Emin misin