Sıralamam 900K (EA) bölüm geçen sene 680.000 ile kapatmış sizce gelme olasılığı nedir İstanbul'da bir özel üniversite herhangi bir burs yok işletme bölümü
Gelebilir
Gelmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Vala bende 200 k siralma ile 100 k lik yer yazdım yapacak bir şey yok
Maalesef
200 binlik fark var arada, gelme ihtimali düşük maalesef
Ah be hayırlısı bakalım
Nasipte ne varsa o olsun vallahi
İnşallah
Tyt sıralamam 1milyon125bin istediğim yer 1milyon 245bin gelmes olasılığı yüksek mi 1 sene de 100k gerilemez dimi
Gelme ihtimali yüksek 100k gerilese bile ihtimal yüksek ama tabi kesin değil hiçbir şey
İkinci öğretimlerin kaldırılması büyük etki eder mi ama gerçi 600k 500k yapan biri neden muhasebe seçsin ki hemel olarak sağlık isteyenleri daha cok etki eder gibi
Bu sene kontenjanlar azaltıldı, sıralama tutsa bile kesin gözüyle bakamıyor insan hayırlısı olsun inşallah
Ee tabi ikinci öğretimler etkiliydi, onlar kontenjanları da etkiledi ama haklısın öyle bi sıralama yapan muhasebe değilde daha çok sağlık alanından yürür
İnşallah ya istediğim yerin genel kontenjanı 155 bu arada
Gelebilir valla, az kaldı zatenn belli olduğunda buraya gelir misin tekrar merak ettim çünkü
Ayy tamma kız yazarım slxmwlxls
Olur valla bekliyorumm hatta dur takibe de alayım seniii
Bu arada bende tercih verdim
Yaaa nereleri yazdın
Valla, okul öncesi ve türkçe yazdım daha çok batı ve karadeniz illerini yazdım
Senin istediğin yer neresiydi
Akdeniz üni yazdım full gelme olasılığı en yüksek muhasebe sen akdeniz yazdın mı tercihlerine
Yok ya hep çevre iller, muğla mersin bolu falan ama Antalya yazmadım gelmiyordu çünkü
Tüh tutsaydı uyum programına beraber giderikk
Tutmasa olmuyor mu kızz illa aynı okul mu olmalıı
Askım uyum programı için aynı okulun olması gerekiyor ondan demiştim ama illa yolun antalyaya düşer eğer muğla falan gelirse yatay geçiş yap akdenize muğla köy bildiğin sıkılırsın
Bak bilmiyordum bunu dediğin iyi oldu
Yaa hele bi gelsin de valla yatay geçiş dikey geçiş hallederiz 😅
Ayy umarımmm ikimşz de kazanırız benim ümidim bi tık kırıldı ama olsun bakalımmm
İnşallah kazanırız, umudunu yitirme ya Allah büyükk nasip bu işler belli olmazz
Büyük ihtimal gelmez
Hayırlısı bakalım
Gelirse beni silk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Sadecearda__,
Senin gibi gençlerin heyecanını ve bu süreçteki belirsizliği anlıyorum. Sıralamanın 900.000 olduğu ve geçen sene işletme bölümünün 680.000 ile kapattığı durumu dikkate alırsak, tercihinin gelme olasılığı oldukça zor görünüyor. Ancak yine de bu, başvuru yapan diğer adayların tercihleri ve kontenjanlar gibi birçok faktöre bağlı. Maddi imkanlarını da göz önünde bulundurarak, online bir araştırma yaparak özel üniversitelerin fiyatları hakkında bilgi edinmende fayda var.
Önünde çok değerli bir süreç var; üniversite hayatı ve kariyerin sana birçok kapı açacak. En iyi tercihi yapmak için iyi araştırma yapman ve alternatifleri değerlendirmeyi unutma.
Başarılar dilerim.😊👨🎓🎓