Evlilikten korkan erkek?

Bir senedir çok güzel giden bir ilişkimiz vardı çok iyi anlaşıyorduk çok güzel vakit geçiriyorduk o 31 yaşında ben 28 yaşındayım ilişkimizin evliliğe gideceğini düşünüyordum İlk zamanlar o da bu vibeı vermişti daha sonra onun evlilikten korktuğunu fark ettim birkaç kere ağzını yokladım korkuyorum düşünmüyorum ya anlaşamazsak boşanırsak gibi şeyler söyledi biraz zaman vermeyi bu konuyu açmamayı denedim ama sonuç değişmedi birkaç ay sonra bir adım atmayı ailemle tanıştırmayı ya da onun beni ailesiyle tanıştırmasını bekledim ve istedim ama o bu fikre yanaşmadı hazır değilim dedi ne zaman hazır olacağını sorduğunda da hep geçiştirdi bu konu bende çığ gibi büyüdü ona yansıtmamaya çalıştım ama laf sokmaya trip atmaya başladım bu konuyla ilgili en son triplerinden laf sokmalarımdan sıkıldığını söyledi ben de geleceği olmayan bir ilişkiye devam edemeyeceğimi söyleyip ayrıldım numarasını sildim 2 gün sonra bana mesaj atıp sildi hiçbir tepki vermedim daha sonra o da benim numaramı sildi ayrılalı 3 gün oluyor hiçbir şekilde iletişime geçmiyorum onu çok özlüyorum ama belki yokluğum fikrini değiştirir döner diye bekliyorum Bir boşluktayım nasıl çıkacağımı bilmiyorum ne yapacağımı da

Evlilikten korkan erkek?