Nasıl atlatacam ya?

Bir kızı çok sevdim 10ay birlikteydik ilk kız arkadaşımdı gerçekten ruh eşimdi, yeni işe geçti o kadar yoğundu ki kendimi önemsiz ve değersiz hissettirmeye başladı bu konuyu ne zaman açsam bana laf söyledi 1.5ay bekledim işine alışsın diye yok en son dedim ki beni yetersiz ve önemsiz hissettiriyorsun bana verdiği cevap şuydu ben kendime önem veremiyorum sana nasıl vereyim dedi, ben onu kendimden öne koydum, o kadar çok sevdim ki kendimden birşeyler feda ettim yine de yetmedi, en son ayrılalım artık dedim, ama çok kötüyüm bana iyi gelmiyordu, psikolojimi bitirdi 10aydır enerjimi sömürdü, beni görenler hep sana noldu durgunlaşmışsın konuşmuyorsun gülmüyorsun hiç demeye başladı ki, ben yorulmayan ve güleç bir insanım, en çok koyan neydi biliyormusunuz doğum günümden 1gün önce ayrıldım ondan, hafta içi hep mesaiye kaldım sırf aklıma gelmesin diye bugün hiç aklımdan çıkmadı, çok kötüyüm böyle sanki ondan daha iyisi olmayacak gibi gibi hissediyorum, çok üzgünüm ama ayrılmak zorundaydım bana iyi gelmiyordu, çok sevmem bir işe yaramıyordu, çok değer vermem bir işe yaramıyordu, 1haftada ben bu kızı nasıl unutabilirim ki, kızlara çok değer vermemem gerektiğini anladım herkes uyarmıştı beni, bu kadar değer verme sonu kötü olur, böyle davranıyorsa sonu kötü olur, herkesi haklı çıkardı aşka olan güvenmişti yerle bir etti ben anne ve babamdan gördüğümü yapmıştım halbuki beni yerle bir edip hiç bir şey olmamış gibi davranması çok zoruma gidiyor, teşekkürler H. Mutlu bir insanı enkaza çevirdin, parçaladın herşeyini, bürün Umutlarını yerle bir ettin hayata dair

Nasıl atlatacam ya?