Benim yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?

Herkese merhaba 😊 Ben dil bölümü mezunuyum. 11. sınıfta dil seçmek istemiştim. Kafamda herhangi bir meslek yoktu. Yalnızca İngilizceyi sevdiğim için dil seçmiş, dil seçince de seviyemi yükseltme büyüsüne kapılmıştım. Ama ben sayısal dersleri daha çok seviyordum. Fizik ve biyolojiyi küçüklüğümden beri çok severdim. Ve benim belli bir temelim de vardı. Yaklaşık 3 hafta kadar sayısal sınıfında idim sonra dile geçtim. Ayt kısmını hiç bilmiyorum. Tyt kısmında Belli bir temelim var. Bu sene ydt'ye girdim. Sonucum istediğim gibi gelmedi. Tercih döneminde bana yöneltilen soru "Ne olmak istiyorsun?"'du. İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyup akademisyen olmak istiyordum. Ama sonra düşününce bu mesleği istememde etkili olan tek faktörün yalnızca kitap okuma sevgim olduğunun farkına vardım. Artık oraya ait hissetmiyorum. Hangi mesleği istiyorum, hangi meslek bana daha uygun olur? Bu soruların cevaplarını gerçekten bilmiyorum. Size soruyorum benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kendinize hangi soruları sorardınız?

Benim yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?