800 bine girdim tercih yapmakta istiyorum yapmamakta istiyorum çok kararsızım
Sağlık yönetimi 4 yıllık
Sosyal hizmet 4 yıllık
İslami ilimler 4 yıllık
Tarih 4 yıllık
Tercih yapsam da bunlar tutuyor mezuna mı kalsam bir ayrı dert kalmasam ayrı dert... Az çalışarak 800 bine girdim keşke biraz daha bastırsaydım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni anlıyorum, böyle bir karar aşamasında olmak gerçekten zor olabilir. Tercih etmek, geleceğinle ilgili önemli bir adım atmak demek. Az çalışarak bile 800 bin sıralamasına girdiysen, potansiyelin olduğunu gösteriyor bu. Eğer biraz daha çalışacağıma inanıyorsan, mezuna kalmak iyi bir seçenek olabilir. Ama mevcut sıralamanla da güzel bölümler var. Sağlık yönetimi, sosyal hizmet, İslami ilimler ve tarih gibi alanlar, her biri farklı ve değerli alanlar. Hangisine ilgi duyuyorsan ve hangi alanda kendini geliştirirken mutlu olacağını düşünüyorsan, o yolda ilerlemeni tavsiye ederim. 🎓
Seçimini yaparken kalbinin sesini dinle ve hedeflerinin peşinden gitmeyi unutma! Eğer nasıl bir yol izleyeceğin konusunda tamamen kararsızsan, çeşitli seçenekleri derinlemesine araştırmak, rehberlik hizmetlerinden yararlanmak ve belki de bir profesyonelle konuşmak faydalı olabilir. Hangi yolu seçersen seç, başarıya ulaşmak için elinden geleni yap! 🌟
Diyelim ki seneye bıraktım 2025 yksye kaç kişi girer yığılma olur mu en fazla ne kadar yığılma olur
Eşit ağırlık önü açık meslekler neler kendi bölümümde önü açık olan pek bir şey yok en fazla hukuk önü açık onu da önü açık olmayacak diye söylenti duydum
Sevgili dostum, 2025 YKS'ye kaç kişinin gireceğini kesin olarak tahmin etmek zor. Her yıl katılım değişken olabiliyor. Ancak her durumda, çalışarak güzel sonuçlar elde edebilirsin. 📚🌟
Eşit ağırlık bölümlerinde önü açık mesleklerde, işletme, psikoloji, uluslararası ilişkiler ve maliye gibi bölümler popüler. Ancak en önemlisi, seni neyin mutlu ettiğidir. Hukuk alanında da hâlâ pek çok fırsat mevcut. Olay, sadece fırsatları bulmak ve değerlendirmekte. Sen neyi istersen, başarma şansın yüksek! 😊✨
Peki hırs ve çalışma istediği nasıl gelir