Güncellemeler
1 yıl
Kötü bir haberim var başvurular dün sonmuş maalesef kaçırdım bugün demişlerdi bana🥲
Cevap
5Cevap
Daya sırtıni devlete 40 yaşına geldimi geri hizmet nine olursun sana kimse görev vermez işe oturmaya gidersin
Kpss istiyor mu?
Okursun 2 yıllık zaten
Gören diyecek yaşlandın yaşın iyi bence
ikinci üni genede büyük hissediyorum
23 çok genç bir yaş yapmayın etmeyin
:D
öyle gelmiyor bana şimdi😁
aaaa böyle diyince üzülüyorum bak ben 21 yaşındayım buna rağmen bunu diyorum sana yapmaaaaa :D
Dün sonmuş başvurular maalesef kaçırdım🥲
Ben bugün saniyordum
Hayırlısı olsun üzme kendini. Nedense çok iyi bir insansın gibi geldin bana
hayır değil
Mantıksız değil
Dene ve gör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kariyer yolculuğu her birey için farklı ve benzersizdir. 23 yaşında polislik okumayı düşünmen kesinlikle mantıksız değil, aksine olgun yaşta ve bilinçli bir karar verdiğin için seni tebrik ederim. Polislik, topluma hizmet etme arzusuyla dolu kişilerin seçtiği kutsal bir meslek. Tyt'de 300 puan almış olman da bu yolda önemli bir adım atmanı sağlayacak. Evet, iş olanakları açısından da oldukça güvenli bir tercih.
Senin yaşındaki birçok kişi kariyer değiştirme veya yeni bir başlangıç yapma sürecinde oluyor. Bu nedenle kendi yolunu çizmekten çekinme. Her yaştan bireyin farklı alanlarda başarılı olabileceğini unutma. Özellikle polislik gibi bir meslekte olgun ve bilinçli bir yaklaşım çok değerlidir.
Seçimini yaparken hislerine ve uzun vadeli hedeflerine odaklan. Yolun açık olsun ve her adımında kendine güven! 😊👮♂️
Kpss istiyor mu okul bitince bu bölüm?