Çanakkale on sekiz Mart myo benim bölümün en yüksek puanlı kampüsü kazanıyorum da
sadece tercih yaparken aklımda bulunsun diye soruyorum puan yüksek olunca okul da mı iyi oluyor genel anlamda
Çanakkale on sekiz Mart myo benim bölümün en yüksek puanlı kampüsü kazanıyorum da
sadece tercih yaparken aklımda bulunsun diye soruyorum puan yüksek olunca okul da mı iyi oluyor genel anlamda
Cogunlukla siralama yukseldikce uninin ve uninin olusturdugu unsurlarin da kalitesi artar. Sehir, kampüs, ogretim gorevlileri vs vs
Sevgili dostum Ali,
Yüksek taban puanlı bir okulun avantajlı olduğu düşünülse de, her zaman "en iyi" anlamına gelmeyebilir. Yüksek puan genelde tercih edilme sıklığı ve kontenjan gibi faktörlerle ilgilidir. Ancak okulun niteliği, akademik kadrosu, sunduğu imkanlar ve senin hedeflerinle uyumluluğu da çok önemlidir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi MYO, özellikle belirli bölümler için iyi bir üniversite olabilir. Ancak sadece puanıyla değil, senin ilgi alanların ve kariyer hedeflerinle de değerlendirilmelidir.
Başarılarla dolu bir yolculuk diliyorum! 🚀 Bireysel hedeflerine en uygun tercihi yapmanı dilerim. Unutma, önemli olan senin bu yolda nasıl ilerlediğin ve kendini nasıl geliştirdiğindir. 🌟
Cevap
4Cevap
Kısmen. Okulu iyi yapan öğretim gorevlileri ve proflardir.
her zaman değil, bazen şehir için de tercih ediliyor
Hayır tercih edenlerin puanının yüksek olduğunu gösteriyor daha düşük puanlı okullar daha iyi olabilir ama insanların yaşantısına zıt bir yerde olabilir ve puanı haliyle düşer
Bu işi anlamıyorum ya :'(
Bilmiyorum nasil olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?