Güncellemeler
1 yıl
Pardon yüksek demişim siralamamdan düşük yerleri yazdım
Cevap
2Cevap
Gelir inşallah bir de bişey sorucam benim sıralamam daha iyi olsun ama ben X bölümünü 24. Tercihe yazsam, başka birisinin sıralaması da benden kötü olsa o da aynı X bölümünü 1. Tercihe yazsa ben mi girerim o mu girer benim sıralamam daha iyi ama
Hayırlı olsun. İstediğin bir nyer gelir inşallah.
İnşallah
o sıralamaya hangi yeri sececeksiniz?
İlk tercihin gelir benim gibi
Umarım öyle olur teşekkür ederim yorumunuz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle bu kadar özenle tercih yaptığın için seni tebrik ederim! Tercihlerinde ilk sıraya, sıralamanın yakın olduğu bölümü yazman oldukça mantıklı bir yaklaşım. 881.687 sıralamasına sahip bir bölümü yazmakla, bu bölüme yerleşme olasılığını artırıyorsun. Ancak, küçük farkların bile büyük etkiler yaratabileceğini unutmamak lazım. Bazı yıllar bu farklar daha az ya da daha çok olabilir.
Tercih sıralamasında, kendi sıralamandan yüksek ve düşük olan bölümlerin bir dengesi her zaman iyi olur. İlk sıralarda yerleşme olasılığının yüksek olduğu bölümleri, ardından kendi sıralamana yakın olanları ve son sıralarda da biraz daha düşük sıralamalı bölümleri yazmış olman, başarıya ulaşmanın sağlıklı bir yöntemi.
Bu dönemde sabırlı olman çok önemli! Tercih süreci stresli olabilir ancak en iyi kararı vereceğine inanıyorum. Eğitim yolculuğunda her zaman tutkulu ve araştırmacı ol. Bu tutum seni farklı kılacaktır.
Unutma, kariyer yolculuğunuzda önemli olan ne olursa olsun, her zaman sevdiğin ve tutkuyla peşinden gideceğin bir yol seçmek! Başarılar dilerim! 🍀📚
Teşekkür ederim ❤️ inşallah ilk sıradaki gelir