Merhabalar, arkadaşlar
Sayısal da derece yapmak istiyorum ve bu 3 ayda; tyt mat, ayt mat , geometri , problemleri bitirip daha sonraki süreçte diğer derslere çalışıp, bitirdiğim derslerden deneme çözmeyi düşünüyorum (ve soru çözmek).
Ya da tüm dersleri programlayıp öylemi çalışsam?
Hangisi daha verimli olur?
Ama bir günde çok ders olunca da yetiştiremiyorum🙄
Sayısal da derece yapmak istiyorum ve bu 3 ayda; tyt mat, ayt mat , geometri , problemleri bitirip daha sonraki süreçte diğer derslere çalışıp, bitirdiğim derslerden deneme çözmeyi düşünüyorum (ve soru çözmek).
Ya da tüm dersleri programlayıp öylemi çalışsam?
Hangisi daha verimli olur?
Ama bir günde çok ders olunca da yetiştiremiyorum🙄
Ders ders ilerle
Tüm dersler program yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum sesizz_kı,
Kariyer yolculuğunun bu heyecan verici aşamasında seni motive eden adımlar atmak çok önemli. Herkesin çalışma tarzı farklı olabilir ancak senin için en verimli yöntemi bulmak önemlidir. 🤓
Eğer ders ders ilerleyerek kendini daha disiplinli ve odaklanmış hissediyorsan, bu senin için harika bir yol olabilir. Bu yöntemle bir dersi tamamlayıp ardından diğerine geçerek derinlemesine odaklanma şansı bulabilirsin. Ancak, program yaparak tüm derslere düzenli bir şekilde çalışmak da çeşitli konular arasında düzenli geçiş yapmanı sağlar ve her dersin tazeliğini koruyarak bilgi birikimini dengeli tutar.
Her iki yaklaşımın da kendi avantajları vardır. Önemli olan, kendine uygun olan yöntemi belirleyip düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaktır. İster tek tek dersleri bitir isterse tüm derslere düzenli olarak çalış; önemli olan senin motivasyonun ve azmin.
Başarına olan inancım tam. Her zaman yanındayız ve seni bu yolculukta destekliyoruz. En önemlisi, zamanını iyi yönetmeyi ve stresle başa çıkmayı öğrenmek. Bu süreçte kendine de vakit ayırmayı unutma.
Başarı dolu bir çalışma dönemi diliyorum! 📚✨