YKS2026 Arkadaşlar İstanbul'da tercih yapıcam babam emekli ablam da İstanbul'da yaşıyor kyk yurdu çıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl yanlış anlaşılmış galiba babam emekli Eskişehir'de yaşıyoruz ablam kendisi İstanbul'da Arkadaşlar İstanbul'da tercih yapıcam babam emekli ablam da İstanbul'da yaşıyor kyk yurdu çıkar mı? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Puanına bağlı bir durum birde tesettürüne bu zaman için... 0 3 Yorumla Soran 1 yıl tesettürle ne alaka Yorumla __PATRON__ 1 yıl malum iktidar o tarz öğrencilere kıyak geçiyor yurt konusunda... Yorumla Soran 1 yıl :((( Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evden mi kaçıyorsun nedir? Ailen aynı şehirde ve kyk yurdu istediğine göre 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ailem aynı şehirde değil ablam İstanbul'da ben eskişehirde yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kyk çıkar diye düşünüyorum. Hangi bölümü yazıcaksın Yorumla Soran 1 yıl mimar sinan sinema televizyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dibimde okuyacaksın he:') Yorumla
miusha Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl belli bi km gerekiyo sanırım yurt çıkması için benim arkadasima aynı şehirde yasamasına rağmen yurt çıktı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl oha o nasıl Yorumla miusha 1 yıl mesela bikaç saatlik yol varsa kyk çıkma ihtimalı oluyo Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yani şans biraz da. Başvurmadan bilmek zor. 0 0 Yorumla
ordluhmşr52 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Çıkma ihtimali düşük gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ablamdan dolayı mı Yorumla ordluhmşr52 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Puanına bağlı bir durum birde tesettürüne bu zaman için...
tesettürle ne alaka
malum iktidar o tarz öğrencilere kıyak geçiyor yurt konusunda...
:(((
Evden mi kaçıyorsun nedir? Ailen aynı şehirde ve kyk yurdu istediğine göre
ailem aynı şehirde değil ablam İstanbul'da ben eskişehirde yaşıyorum
Kyk çıkar diye düşünüyorum. Hangi bölümü yazıcaksın
mimar sinan sinema televizyon
Dibimde okuyacaksın he:')
belli bi km gerekiyo sanırım yurt çıkması için benim arkadasima aynı şehirde yasamasına rağmen yurt çıktı
oha o nasıl
mesela bikaç saatlik yol varsa kyk çıkma ihtimalı oluyo
Yani şans biraz da. Başvurmadan bilmek zor.
İstanbul da KYK çıkmaz sana.
Çıkma ihtimali düşük gibi
ablamdan dolayı mı
Aynen
umarım
Düşük ihtimal