Annem ile aramda bağ hissedemiyorum?

sadece bir tek ben mi böyle hissediyorum acaba diye buraya sormak istedim. toplumda bazı aptallar anneleri ağızlarına dahi sıcsa anneler kutsaldır diye geziyor ve asla laf ettirmiyorlar ancak her anne iyi değil özellikle Türkiye'de çocuk sahibi olmamasi gereken ama olan çok fazla kadın var. annemle aramda bağ hissedemiyorum, konuşamıyoruz ne zaman sohbet etmeye çalışsak ya zorbalamaya çalışıyor ya alttan laf sokuyor ya da kendinin üstün olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. akli fikri akrabalara ailemizin kusursuz olduğunu göstermeye çalışıyor ama öyle değil. bok gibi bir aileyiz kimse kimseye katlanamiyor herkes herkese hakaret ve zorbalama içinde sürekli para konularında sıkıntılar yaşıyorlar anlamadım gitti. sürekli bir kavga gürültü kendimi güvende hissetmiyorum. insanlar ne zaman üzgün olsalar annelerinin yanında güvende hissediyor ama ben annemin yanında durduğum saniyeler boyu daha da yalnız hissediyorum. sevgisini vermiyor narsist bir insan. çok korkunç travmalari var üstümde ve artık ona hiç bir şey hissedemiyorum. günlerce uzak kalsam ozleyemiyorum. elini yanlışlıkla kestiğinde üzülmüyorum. onu üzgün görünce bir şey hissetmiyorum. bu yalnızlık günden güne beni mahvediyor. iletişim kurmayı iyi anlaşmayı çok denedim ve sürekli alttan aldım ama artık ona katlanamiyorum.
Annem ile aramda bağ hissedemiyorum?