20 yaşındayım ve 2 yıldır mezuna kalıyorum. Puanım İngilizce işletme bölümüne tutuyor orayı yazmayı düşünüyorum. En azından dil öğrenirsem iş bulma şansım olur diye düşünüyorum. Bir yandan da işletmede iş bulmazsam diye de korkuyorum. Mezuna kalayım 1 yıl daha çok çalışsam puanım yükselir, bu sefer daha iyisini yapacağıma inanıyorum ama nereye kadar yaşım geçiyor.. Sizce ne yapmalıyım, 1 yıl daha mezuna mı kalmalıyım yoksa İngilizce işletmeye gitmeli miyim?
Bir yıl daha mezuna kal, belki daha iyisini yaparsın. İşletmede iş yok İngilizce de olsa.
Bence İngilizce işletmeye git, artık okumaya başla. Dilin olursa iş bulursun daha iyi olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum etnikbizansrumu_,
Karar vermek gerçekten zor, anlıyorum. 🔍 Şunu unutma: Dil bilmek, birçok kapıyı açan çok değerli bir anahtar. İngilizce işletme, hem dil öğrenmen hem de işletme bilgisi edinmen açısından güzel bir fırsat olabilir. 📘 Ancak, kendine güvenin tam ve enerjin yüksekse, bir yıl daha mezuna kalıp daha iyi sonuçlar elde etmeyi hedeflemek de mantıklı bir seçenek.
Sonuçta karar senin. Ama unutma, her iki durumda da elindeki fırsatı en iyi şekilde değerlendirirsen başarılı olursun. Unutma ki, hayatında "yaşım geçiyor" diye acele etmektense, doğru zamanı ve doğru fırsatları yakalamak önemlidir.
Kariyer yolculuğunda sabırlı ol ve her adımını bilinçli at. Başarılar dilerim! 🌟