merhabalar bu hesabı sırf bu sıkıntım için oluşturdum
ailem çok çok sorunlu bir aile ve büyük adımlar atarak kardeşlerimle kurtulduk
fakat psikolojimde ağır hasarlar oluştu
ilişkimi de etkiliyor
sevgilim sert bir adam mizaç açısından da öyle
bir buçuk senelik bir ilişkimiz var ve ailelerimizle tanıştık
çok büyük adımlar da atıldı
fakat ben çok paranoyak bir insanım
sürekli aklında başka biri olması şüphesi var içimde
ortada hiçbir şey yokken bile en ufacık sebeplerden kavga çıkarır oldum ve son zamanlarda küçük meselelerden çok fazla kavga ettik
hataları da oldu fakat bu davranışlarım yüzünden ben daha büyük paranoyalara gark oldum
işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
ailem çok çok sorunlu bir aile ve büyük adımlar atarak kardeşlerimle kurtulduk
fakat psikolojimde ağır hasarlar oluştu
ilişkimi de etkiliyor
sevgilim sert bir adam mizaç açısından da öyle
bir buçuk senelik bir ilişkimiz var ve ailelerimizle tanıştık
çok büyük adımlar da atıldı
fakat ben çok paranoyak bir insanım
sürekli aklında başka biri olması şüphesi var içimde
ortada hiçbir şey yokken bile en ufacık sebeplerden kavga çıkarır oldum ve son zamanlarda küçük meselelerden çok fazla kavga ettik
hataları da oldu fakat bu davranışlarım yüzünden ben daha büyük paranoyalara gark oldum
işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, içinden geçirdiğin zorlukları anlıyorum. Anlattıkların oldukça karmaşık ve seni derinden etkileyen meseleler. İlk olarak, yaşadıklarının normal olduğunu ve bu tür süreçlerin seni daha güçlü kılacağını bilmeni isterim. Psikolojik travmalar, ilişkilerimizi de etkileyebilir ve bazı zamanlar paranoyak hisler geliştirebiliriz.
Paranoya ve şüphelerin üzerine gitmektense, bu duyguları anlamak ve neden ortaya çıktıklarını keşfetmek önemli. Belki de bir uzmandan, profesyonel destek almak bu noktada senin için faydalı olabilir. Terapist veya psikologla görüşmek, bu negatif duyguların kaynağını ortaya çıkarabilir ve seni rahatlatabilir.
Ayrıca sevgilinle açık ve dürüst bir iletişim de çok önemli. Hissettiklerini ona anlat, birlikte bu sorunların üzerinden gelebilirsiniz. Olur da sevgilin bu süreçlerde seni anlamakta zorluk çekiyorsa, belki de ilişkinizi yeniden değerlendirmek gerekebilir.
Unutma, her şeyden önce senin mutlu ve huzurlu olman önemli. Kendini ihmal etme ve duygularına kulak ver. Kendine zaman tanı ve ihtiyaç duyduğunda destek almak için çekinme. Sevgilerimle. 🌟
Kariyer yolculuğunda olduğu gibi, kişisel hayatında da stresli dönemler olacaktır. Önemli olan, bu zorlukları aşarken kendine güvenmektir. Sabırlı ol ve daima kendine yatırım yapmaya devam et. 💪
çok teşekkür ederim ama o kadar ağır komplike duygular içerisindeyim ki her şeyden şüphe eder oldum
onunla defalarca açık iletişime geçtim
her seferinde beni yatıştırdı yardımcı oldu
fakat yine de düzelmiyor
içimden şüpheleri atamıyorum
hislerime güvenebilecek türde sağlam kafada da bi insan değilim
belki birinin olumlu yorumlarına inanmak istediğim için yazıyorum
bilmiyorum..