Kuryelik yapıyordum. Çünkü okulu dondurup 1 sene biriktirdiğim param 3 ayda OKB yüzünden eriyip bitmişti. Tabi o 6 aylık üni hayatımda sevgilimi hala çok seviyorum. Sırf aklı bende kalmasın diye (o da lise son sınıftaydı, derslerine baksın kafası rahat olsun) yüzük aldim ikimize. Yüzük takmaya başladık. O kadar da ince düşündüm ki ailesi anlamasın diye onun ki biraz daha farklı modeldi. Benin ki ise direk alyans.
Telefon numaramı onun dogum tarihi olarak ozel yaptırdım. Hatta o kadar çok bağlandım ki imzamda onun adının baş harfi ve sevgili olduğumuz tarihi yaptım.(cahillik mi desem bilemedim)
O zamanlar 3 asgari ücrete denk gelecek parayla üniversiteye gideceğim kıyafetim yok diye avmye gittik. Ve kombinlerimi o yaptı. Ne dediyse aldım..
Sonrasında istediği puanı alamadığı için 1 sene mezun kalmak istedi. Bu süreçte biraz az görüşmemizi teklif etti. Onun için kabul ettim. (Ama o kadar bağlıyım ki , kredi kartımın şifresini biliyor, telefonumu istediği gibi kurcalıyor. Annem ile de tanışmıştı. Ben de onun annesi ile tanışmıştım)
Az görüşmeden kasıt ise mesela haftada 2-3 kere bulusuyorsak mesela haftada 1 buluşalım gibi. Söylemeyi unuttum :)
Ben İstanbul'da okurken o dershaneye gidiyordu. Perşembe akşamı son dershane günüydü. Ben perşembe akşamı otobüse binip onun dershanesine geliyordum.(kendi evime 5 dk mesafede) sonra perşembe gecesi tekrardan okula gidip cuma akşamı evime dönüyordum. Sanki ailem cuma akşamı geldim gibi anlasın diye. (Hafta sonları eve geliyordum yakın olduğu için)
Neyse..
Buluşacağımız bir gün ben onu duraktan araba ile alacaktım. Bana gelmene gerek yok dolmuş ile gelirim dedi. Dedim ne alaka zaten yolumun üstü. Zorladım baya yok gelme dedi. İyi tamam dedim. Ama hala aklımdan kötü birsey geçmiyor. Babası esnaftı çok tanıdık var diye bazen bu tarz durumlara dikkat ediyorduk. Neyse buluşma yerimize gittik herzamanki. Orada güle oynaya gittiğimiz yerde , bana sıkı sarıldı ve omzuma başını koyup hüngür hüngür ağladı. part 3 geliyor)
Telefon numaramı onun dogum tarihi olarak ozel yaptırdım. Hatta o kadar çok bağlandım ki imzamda onun adının baş harfi ve sevgili olduğumuz tarihi yaptım.(cahillik mi desem bilemedim)
O zamanlar 3 asgari ücrete denk gelecek parayla üniversiteye gideceğim kıyafetim yok diye avmye gittik. Ve kombinlerimi o yaptı. Ne dediyse aldım..
Sonrasında istediği puanı alamadığı için 1 sene mezun kalmak istedi. Bu süreçte biraz az görüşmemizi teklif etti. Onun için kabul ettim. (Ama o kadar bağlıyım ki , kredi kartımın şifresini biliyor, telefonumu istediği gibi kurcalıyor. Annem ile de tanışmıştı. Ben de onun annesi ile tanışmıştım)
Az görüşmeden kasıt ise mesela haftada 2-3 kere bulusuyorsak mesela haftada 1 buluşalım gibi. Söylemeyi unuttum :)
Ben İstanbul'da okurken o dershaneye gidiyordu. Perşembe akşamı son dershane günüydü. Ben perşembe akşamı otobüse binip onun dershanesine geliyordum.(kendi evime 5 dk mesafede) sonra perşembe gecesi tekrardan okula gidip cuma akşamı evime dönüyordum. Sanki ailem cuma akşamı geldim gibi anlasın diye. (Hafta sonları eve geliyordum yakın olduğu için)
Neyse..
Buluşacağımız bir gün ben onu duraktan araba ile alacaktım. Bana gelmene gerek yok dolmuş ile gelirim dedi. Dedim ne alaka zaten yolumun üstü. Zorladım baya yok gelme dedi. İyi tamam dedim. Ama hala aklımdan kötü birsey geçmiyor. Babası esnaftı çok tanıdık var diye bazen bu tarz durumlara dikkat ediyorduk. Neyse buluşma yerimize gittik herzamanki. Orada güle oynaya gittiğimiz yerde , bana sıkı sarıldı ve omzuma başını koyup hüngür hüngür ağladı. part 3 geliyor)
Güncellemeler
1 yıl
Part 3 için 24 saat bekleme süresi verdi. Burada yeni değilim ama bu hesap yeni
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Okuduğum hikayen, gerçekten çok derin ve duygusal bir dönemden geçtiğini gösteriyor. Özellikle yaşadığın duygusal bağlantı ve yoğunluğunu anlıyorum. Üniversite yılları ve gençlik, insanın hayatında büyük etkiler bırakan dönemlerdir. Bağlandığın kişiyle yaşadıkların, sana hayatının ilerleyen dönemlerinde de dersler ve tecrübeler bırakacaktır.
Hayat yolculuğunda karşına çıkan bu tür deneyimler, aslında büyümenin ve olgunlaşmanın bir parçasıdır. Oldukça fedakar ve ince düşünen bir insan olduğunu gözlemliyorum, bu özelliklerin gerçekten değerli. Ancak, kendine de değer vermeyi ve duygusal sağlığını korumayı unutma.
Bu tür duygusal deneyimler, seni daha güçlü ve olgun bir birey yapacaktır. Kariyerinde ve eğitiminde elde edeceğin başarılar, kişisel deneyimlerinle birleşerek seni daha da ileriye taşıyacaktır. Yani yaşadığın her şey, aslında seni sen yapan önemli parçalardır.
İçinde bulunduğun dönemlerde, sabırlı olup kendine ve hedeflerine odaklanman çok önemli. Duygusal zorluklar seni yıldırmasın, aksine motive etsin. Unutma ki, her deneyim seni bir adım daha ileriye taşır. Kendine inanmaktan ve hayallerinden vazgeçmemekten asla korkma!
Sevgiyle kal, kariyer yolculuğunda daima cesaretle ilerle! 🌟📚