Mezuna kalmıştım ama yine olmadı :( geçen yıl tarihin içine sıçıp coğrafyayı fullemiştim bu yıl tarihe abanıp tarihi fulledim ama coğrafyanın içine sı*tım edebiyat ve din falan geçen yıla göre gayet iyi geldi ama felsefe aynı yanlışım doğrumdan çok maalesef ki bu yılda olmadı bir yeri tutuyorum bir yer elimde kalıyor 21 yaşındayım daha istemediğim bölüme asla gitmek istemiyorum mezuna kalınca da aileme laf anlatmak istemiyorum bu yıl uniye kayıt olurum ama yine istediğim yer için çalışırım her ne kadar obp kırılacak olsa da gerekirse köpek gibi çalışırım mantıklı mı bu yapıcağım sizce? Deneyen oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence bunu yap. Ama üniversiteye gittiğinde çok da önemli olmadığını anlayacaksın. Yine de okunabilir bir üniversiteye git yani güzel bir şehirde olmasına dikkat et
Hiç bir fikrim yok maalesef bölüm de yok neye baksam önü kapalı deniliyor siyaset bilimi kamu yönetimi iktisat işletme falan filan mı iyi sence edebiyat halk ve ilişkiler bölümlerinden hangisi iyi sence gelen üni de ilk on sırada olan ünilerden kararsızım çünkü haklısın belki boş gelir artık ya da gittiğim bölümü severim falan çalışmam vazgeçerim en azından güzel bir bölümde devam edeyim bu arada teşekkür ederim
Bak benim durumum da aynı senin gibiydi mezuna kaldım ama olmadı kendi paramı kendim kazanıp dershane tutmuştum maddiyat iyi değildi olmadığı için tercih yapmak zorunda kaldım ve edebiyat okudum şu an son sınıftayım. İşletme muhasebe gibi bölümler de geldi. Ama şu an keşke diyorum ya güzel sanatlar okusaydım çizimim iyi bu arada ya da BESYO okusaydım. Çünkü bu ölümlerin hem önü açık hem okumak kolay hem zevkli bölümler. Bence imkanın varsa üniversitelerim besyosuna git ayrnı ayrı oluyor sınavlarına gir en mantıklısı ve ileride pişman olmayacağın bölüm bu olur. Rica ederim ne demek
Ya her şeyi biliyorsun tamamı bana ne sorsan cevap veririm denemeler de çok iyim ama sınav günü bana bir şey oluyor yani bu kadar basit olmaz kafasıyla soruyu didikliyorum falan işte ama iyi ki mezuna kalmışım pişman değilim en azından mezuna kalıp geçen yıldan daha berbat sonuç alanlar var ben öyle olmadım çok daha iyi ama istediğim bölüm gelmiyor gelse bile şehir dışında depremlerden sonra şehir dışı düşünmüyorum neyse de sorunun bizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum o an ki psikolojik durumumuzdan kaynaklı başlarda bende edebiyat için ölüp bitiyordum ama okuyanlar şöyle zor böyle saçma asla gitmeyin iş imkanı yok formasyon kalkıcak falan soğudum geldi ama gitmedim mezuna bıraktım istediğim yer gelmezse zaten edebiyat cepte onu yazarım dedim ve şimdi seninle konuştum yine soğudum saol ya 😂❤️ ama olsun ya haklısın yani gerçekler bu sonuçta en iyisi ben başlara muhasebe maliye gibi şeyler yazayım sonlara doğru sözel bölümleri yazayım hangisi gelirse o süreçte biraz kafamı toplarım ve tekrar hazırlanırım artık ne yapayım olur olur olmazsa da olduğu kadar olmadığı kader gerçekten bazen ne kadar denesen de çabalasan da olmuyor ben bazı şeylerin gerçekten kader olduğuna inanıyorum hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun gerçekten tekrar teşekkür ederim :)
Bu arada ilk hedefim BESYO olmuştu çok düşündüm hatta ilk yılımda kurslar ile konuştum kayıt yaptıracaktım ama ben çok fazla sigara tükettiğim için iki adım yürüsem nefesim kesiliyor benlik değil yani 😂 ama güzel bölüm ama şunu unutma hiçbir şey için geç değil bunu unutma daha çok gençsin bence polislik falan özellikle ya da BESYO düşün tekrardan
Hmm dedikleirni anladım ama bak edebiyat okuyan birş olaraj diyorum bu yıl formasyon da aldım ben seçim vaadi olarak verdiler ama ben ilk yollar her derse giderken söve söve giderdim. Dmeek istediğim bence hiç bir şekilde edebiyat düşünme. Türkçe tarih coğrafya bile bundan iyi tarih de zor da. Besyonu yine de dğşünebilirisn bence briaz çalış koşu yap Maraş'ın besyosu mesela sadece 100 MT koşu yapmıştı inan kilolu kızlar bile kazanmış öyle deniyordu
Rica ederim ne demek. Sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin, özelden de yapabilirsin. Ben bu yıl birip özel harekat düşünüyorum. Polislik ve özel harekat için öabalayacsğım lisans mezunları geçiş yapabiliyor sınavına ve mülakatına girererk
Sana takip isteği atıyorum yardımcı olursan sevinirim gerçekten kafam çok karışık ağlıycam şimdi