Güncellemeler
1 yıl
Konu etiketi yalnis olmuş kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayırdır noldu
Ya bilmiyorum tahammül seviyem kalmadı kimseye insanlardan nefret ettim
Bardağı taşıran ne oldu pwki
En son eski sevgilim böyle olmama sebep oldu sanırım
Onunla neler oldu neler yaşadın
Aldattı beni bişey yaşamama gerek yokki kandırdı ben o aldattiktan sonra başkasıyla oldum diye k*şar oldum o*rospu oldum eski sevgilimi sevdim öpüştüm diye bana bakire kız lazım dedi zaten bakireyim geçen sene bulduğu kızı gördüm asla bakire bi kıza benzemiyor sonra ayrılmış sanırım ben aile kızıyım ev kızıyım oysa neden sevdim öpüştüm diye namussuz oluyorum
Hayır olmuyosun. Boşversene onun ne dediğini
Sen kendini biliyosun zaten birisi saçma sapan konuşuyo diye niye kendini darlıyosun. Sen herzamanki sensin
Ama çok koyuyo ona hâlâ çok kinliyim neden böyle davrandı diye aklımı kullandım bişey yaşamadım yasayan kızlara çok iyi davranıyor bunun gibi s*refsizler Allah'a havale ettim onu inşallah çıkar ondan bana hiç haketmedigim şeyler dedi
Onunla birlikte olmadım eskisiyle bişey yaşadım diye bana böyle şeyler dedi çünkü benimle bişeyler yaşayamadı umarım içine öküz gibi oturmuştur bu durum hangi kız gelse geciremez bunu
Senelerdir benim içimde hâlâ kin doluysa umarım onunda içine ben oturmuştum öküz gibi benimle yatamadı diye öfkelenip duruyodur
Boşversene onu da beslediğin kinide kin sadece sana zarar verir. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş boş ver o da ağlayıp durmaya devam etsin 😉😊
Umarım içinde kalmıştır bu onun rabbim aklından bi an bile çıkartmasın onun bu durumu
Ahım kalmaz inşallah hiçbir kızla ilişki sürdürüp evlenemez bunun gibiler zaten evlense nolur
Bı nebzede olsun rahatladımı için
boş ver kin sadece sana zarar verir
Rahatlamıyo geçen sene çok iyiydim benden sonra başka kızla çıkmış ayrıldıktan bi süre sonra bana başka kız istemiyorum diyodu umrumda değil kızlar diyodu sen sevgilinle yoluna bak diyodu ama 1 yıl sonra başkasını bulmuş yalancı işte
Ne zaman kızla fotosunu gördüm geçen sene ben tekrar kötü oldum hâlâ nefret ediyorum ondan şimdi o kızlada ayrılmış
Ona testesteron diyoruz işte 😜😅
Unutmam ben kolay kolay diyodu unutmuş işte çok yalancisiniz
Ayrılır ğeçinmeyi bilmeyen birisi için çok normal
Aaaa benim suçum ne şimdi 🤔
Zaten saygı yoktuki zaten alkolde aliyodu nolursa olsun diline uckuruna sahip çıkması gerekiyodu adamlık delikanlilik ayakları yapmaya ne gerek var başta aldatma gibi bi durumu affetmem demistim üstelik bende öyle şeyler olmaz demişti
Çok haklısın
Ama boş ver onda kalmak sadece seni daha çok yıpratır yeni arkadaşlar yeni çevreler edin
Karsktersiz işte nolucak erkeklerden nefret ediyorum
Sen yinede birisi için genelleme yapma
Erkeklerin çoğu aynı kiminle konuşsam hepsinin bi falsosu çıkıyor çabalamak isteyen yok herkes işin kolayına kaçıyor
Kimlerle ne konuştun bilmiyorum ama her erkek hayalinde kurduğundan değildir
Konuşmadığım kalmadı ama erkekler hep pislik hiçbiri gerçekten uğraşmıyor cabalamiyor konuşmayı kesiyorum tekrar konuşmak için cabalamiyor ya da hemen pes ediyolar hemen konuşmayı bırakıyolar hepsi aynı nefret ediyorum u
Ya bitanesi bile düzgün olmazmi ya niyetleri başka ya karaktersiz çıkıyorlar ya da hemen vazgeciyolar işte
Nasip denk gelemedinmi gelmiyorsun
Kaç ilişkin oldu şu ana kadar