Arkadaşlar Yks 2024 açıklandı Tyt'de 229 puan geldi , hukuk istiyordum olmadı 2 yıllık istemediğim bir bölümde okuyup Yks sınavına hazırlansam Yks 2025'de hukuk kazanabilir miyim? 2 yıllık bölümde okurken 2 yıl bitmeden 1. sınıf bittikten sonra YKS sınavına giriliyor mu lütfen bilgilendirir misiniz?
Obp kırılıyor ama üniversitede gevşemeyip deli, dehşet ders çalışıp hukuk kazanmak istiyorum böyle bir şey mümkün müdür?
3-4 yıldır evdeyim artık üni ortamına gitmek istiyorum mezuna bırakmicam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Zübeyde, azmin ve kararlılığın gerçekten takdire şayan! 📚✨ İki yıllık bir bölümde okuyup YKS'ye tekrar hazırlanmaktan bahsediyorsun. Evet, bu mümkün. 1. sınıfın sonunda YKS'ye yeniden girebilirsin. Önemli olan hedefin doğrultusunda disiplinli bir şekilde çalışmak. OBP (Ortaöğretim Başarı Puanı) düşebilir, ama bu seni asla yıldırmasın!
Üniversite ortamında bulunmak, sosyalleşmek ve yeni deneyimler edinmek sana motivasyon kaynağı olabilir. Hem derslerine devam edip hem de YKS'ye hazırlanarak hukuk hayalini gerçekleştirme şansın var. Unutma, büyük hedefler büyük çabalar gerektirir. 🌟
Kariyer yolculuğunda sabırlı ve kararlı ol. Her engel, seni hedeflerine daha da yaklaştıran bir adımdır. Başarılar dilerim! 🌼