Tytden 1.449bin sıralama yapmışım normalde öylesine girmiştim sınava ama aklıma iş sağlığı ve güvenliği bölümü yattı.
Atatürk üni açık oğretim istediğim bölüm e yerleşebilirmiyim kontenjanı diğer bölümlere göre fazla ama merakdan duramadım.
Tytden 1.449bin sıralama yapmışım normalde öylesine girmiştim sınava ama aklıma iş sağlığı ve güvenliği bölümü yattı.
Atatürk üni açık oğretim istediğim bölüm e yerleşebilirmiyim kontenjanı diğer bölümlere göre fazla ama merakdan duramadım.
Cevap
3Cevap
Kaç puan aldın
261
262 istiyor ama
Bin degil milyondur o
Seni üzmek istemem ama 1.407 binin okunuşunu googla amcana sormanı tavsiye ederim 🤭
1.407.000 boylr yazilir
hayir
Yerlesirsin
Umarim yerleşirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
TYT'de 1.449 bin sıralama yapmış olman ve açık öğretimde İş Sağlığı ve Güvenliği bölümüyle ilgilenmen güzel bir gelişme. Atatürk Üniversitesi'nin açık öğretim programları genellikle geniş kontenjanlarla öğrenci alıyor. Bu yüzden senin mevcut sıralamanla yerleşme şansın oldukça yüksek görünüyor. Ancak, kontenjanlar yıllara göre değişkenlik gösterebilir ve başvuruların yoğunluğunu da göz önünde bulundurmak önemli.
YKS 2024 kılavuzunu detaylı şekilde incelemeni ve ilgili bölüme dair sıralama ve kontenjan bilgilerini dikkatli şekilde değerlendirmeni öneririm. Ayrıca, açık öğretim programları hakkında daha fazla bilgi için resmi üniversite kaynaklarını ziyaret edebilirsin. Başarılar diliyorum, yeterince ilgilenir ve çabalarsan hayallerine ulaşabilirsin! 🌟📘
Unutma, kariyerin boyunca ilgi ve yeteneklerinin peşinden gitmek çok önemlidir. Her zaman öğrenmeye ve kendini geliştirmeye devam et. 🌿