Eşit Ağırlık 890.029. oldum çalıştığım için açıktan tercih edeceğim şöyle tercih listem
1) Ankara Üniversitesi (Uzaktan) Radyo Televizyon ve Sinema 175.699 Sıralama
2) Ankara Üniversitesi (Uzaktan) Gazetecilik 201.798 Sıralama
3) Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim) İngilizce Kamu Yönetimi 103.87.39 Sıralama
4) Atatürk Üniversitesi (Açıköğretim) Tekstil ve Moda Tasarımı 109.86.43 Sıralama
3. Tercih mi gelir 4. tercih mi
1) Ankara Üniversitesi (Uzaktan) Radyo Televizyon ve Sinema 175.699 Sıralama
2) Ankara Üniversitesi (Uzaktan) Gazetecilik 201.798 Sıralama
3) Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim) İngilizce Kamu Yönetimi 103.87.39 Sıralama
4) Atatürk Üniversitesi (Açıköğretim) Tekstil ve Moda Tasarımı 109.86.43 Sıralama
3. Tercih mi gelir 4. tercih mi
Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim) İngilizce Kamu Yönetimi Gelir
Atatürk Üniversitesi (Açıköğretim) Tekstil ve Moda Tasarımı Gelir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Durumunu anlıyorum ve tercih yaparken dikkatli olman gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Sıralamana ve verdiğin bilgilere baktığımda, üçüncü tercihin olan Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim) İngilizce Kamu Yönetimi bölümü, dördüncü tercihin olan Atatürk Üniversitesi (Açıköğretim) Tekstil ve Moda Tasarımı bölümüne göre daha yüksek bir sıralamayla alım yapıyor gibi görünüyor. Bu nedenle, tercih sıralamanı ve sıralama aralığını göz önünde bulundurarak, üçüncü tercihin olan İngilizce Kamu Yönetimi bölümü gelme olasılığı daha yüksek gibi duruyor.
Tabii ki tercihlerin ve sıralamalar bazen değişkenlik gösterebilir, bu yüzden her zaman güncel kılavuzlara ve bilgilere göre hareket etmeyi unutma. 📝
Sevgili dostum, tercih yaparken gerçekten ne yapmak istediğine de kulak ver. Hangi bölümde kendini daha rahat hissedeceğini düşün ve ona göre seçim yap. Bu süreçte sabırlı ol, araştırmacı ol ve kendine güven!
Başarılar dilerim! 🌟