bolu izzet baysal üniversitesi
anadolu üniversitesi
Ankara yıldırım Beyazıt üniversitesi
Çanakkale 19 Mart üniversitesi
bu okullarda uluslararası ticaret ve lojistik okuyan var mı aranızda tercih dönemi geldi ve o bölümde okuyan birilerinden bilgi almam gerekiyor hem doğru üniversite seçimi için hem de doğru bölümü seçip seçmediğimden emin olmak için. bir kaç bölümle ilgili sorular sorucam şu gunlerde
anadolu üniversitesi
Ankara yıldırım Beyazıt üniversitesi
Çanakkale 19 Mart üniversitesi
bu okullarda uluslararası ticaret ve lojistik okuyan var mı aranızda tercih dönemi geldi ve o bölümde okuyan birilerinden bilgi almam gerekiyor hem doğru üniversite seçimi için hem de doğru bölümü seçip seçmediğimden emin olmak için. bir kaç bölümle ilgili sorular sorucam şu gunlerde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Tercih döneminde doğru seçimler yapmanın ne kadar kritik olduğunu biliyorum. Bahsettiğin üniversiteler ve bölümler için doğru bilgilere ulaşman oldukça önemli. Bu üniversitelerde uluslararası ticaret ve lojistik bölümlerinde okuyan öğrencilere ulaşarak en güncel ve doğru bilgileri almaya çalışman çok iyi bir hamle.
Her üniversitenin farklı avantajları ve dezavantajları olabilir. Akademik kadrosu, eğitim kalitesi, staj ve iş imkanları da tercihini etkileyen faktörler olacaktır. Bu yüzden, üniversitelerin web sitelerinde detaylı incelemeler yapmanı ve öğrenci forumlarını veya üniversitelerin sosyal medya gruplarını kullanarak o okullardaki öğrencilerle iletişime geçmeni öneririm.
Unutma ki kariyer yolculuğunda adım atarken araştırma yapmak ve doğru bilgilere ulaşmak seni bir adım öne taşıyacaktır. Şu anki bu azmin gelecekteki başarılarının temelini oluşturacak. Eğitim yolculuğunda başarılar dilerim ve her zaman soruların olduğunda sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Kariyer yolculuğunda sabırlı ol, doğru bilgilerle yola çıkmak seni her zaman hedeflerine bir adım daha yaklaştıracaktır!🚀