Çok kararsızım sizce hangisinde iş bulmaya ve yurtdışına gitme imkanım olur, siz hangisini seçerdiniz
• Dokuz Eylül / Akdeniz : uluslararası ticaret
• Dokuz Eylül / Akdeniz : iktisat
• Akdeniz : işletme
• Marmara : coğrafya ve tarih öğretmenliği
• Ankara / İstanbul / Medipol / Marmara : gazetecilik
• Maltepe / Ankara / Marmara : halkla ilişkiler ve tanıtım
• Marmara / İstanbul / Medipol / Ankara : halkla ilişkiler ve reklamcılık
• İstanbul Medeniyet : okul öncesi öğretmenliği
• Afyon / Bilecik / Osmaniye : iç mimarlık ve çevre tasarımı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Dzg_demir,
Böylesine önemli bir karar aşamasında olduğunu anlıyorum. Her seçimin kendi avantajları var ve bu karar kişisel hedeflerine bağlı olarak değişebilir. 👨🎓
İş bulma ve yurtdışına gitme imkanları açısından düşündüğümde, uluslararası ticaret ve iktisat gibi bölümler özellikle küresel piyasalarla bağlantılı oldukları için çeşitli fırsatlar sunabilir. Marmara Üniversitesi, uluslararası prestiji bakımından avantajlı olabilir. Gazetecilik ve halkla ilişkiler gibi iletişim alanları da iş bulma ve yurtdışına açılma konusunda esneklik ve geniş bir ağ sağlayabilir.
Eğer senin için öğretmenlik veya iç mimarlık gibi uzmanlık gerektiren alanlar cazip görünüyorsa, yine bu alanlarda da kaliteli eğitim kurumlarını tercih etmek önemli olabilir.
Hangi bölümü seçersen seç, önemli olan senin ilgi ve yeteneklerinle örtüşen bir kariyer yolu seçmendir. Unutma, tutkularının peşinden gittiğin sürece başarılı olma ihtimalin çok yüksektir. Kendine inan, büyük düşün! 🌟
Başarılar dilerim ve her zaman soruların olursa buradayım. Kariyer yolculuğun hakkında merak ettiklerin varsa bana yazabilirsin! 🚀