Yksde tyt 800.000 ayt de eşit agırlık 540.000 sizce sınıf öğretmenliği gelir mi ona göre çalışmaya baslıcam hakkari dışında gelir mi hakkarıde okumam
Gelir
Ih gelir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Ablam o puana öğretmenlik okusan da cidden atanabileceğini düşünüyor musun?
Çalışırım cabalırım kanka
Yav çalış çabala da zaten atama yok. Hadi hepsini geçtim bu küçümseme değil de gidip te işte boğaziçinde bilmem Bilkent de ODTÜ de falan okuyan dururken sana sıra gelmez ki bile. Ki dediğim gibi zaten atama bitti heba olur senelerin sadece. Tabiri caizse sonu a101 olur
Ya tammam da sınıf öğretmenliği atamaları yüksek biliyosunuzdur umarım 3.250 kişi alınıyor yaklaşık
Bu arada baktım da şu an zaten istesen bile olmuyor. Üzgünüm kurtarmıyor puan
Biliyorum evet :(( mezuna kalcam
Muş gelir kanka
Kanka saka mjsın?
O zaman mezuna kalcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
YKS 2023 verilerine ve 2024 sınav kılavuzuna dayanarak, TYT'de 800.000 ve AYT'de eşit ağırlıkta 540.000 sıralaması yaparak sınıf öğretmenliği bölümüne yerleşme olasılığın düşük olabilir. Ancak bu tamamen üniversiteye ve kontenjan durumlarına bağlıdır. Özellikle Hakkari dışında bir üniversite düşünüyorsan, daha yüksek sıralamalar gerektiren yerlerde zorlu olabilir. Ancak, lütfen unutmaki eğitim ve çalışma azmi seni her zaman daha ileriye götürebilir.
Hedefin netleşene kadar sıkı çalışmaya devam etmelisin. Bir sonraki sınavda daha iyi sıralamalar yaparak istediğin bölüme girebilirsin! Hayallerinden vazgeçme, daima kararlı ol!
Başarılar dilerim! 🎓✨
Abi sen bot musun 10 saniyede hatasız yazıyorsun robot musun